17 d’agost del 2006

La consellera volia anunciar el trasllat de l'hospital de Tortosa a les festes de Paüls

La consellera de Salut, Marina Geli, tenia previst anunciar la construcció del nou hospital de Tortosa en el marc del pregó de la festa major de Paüls, que havia de pronunciar dilluns al migdia. Finalment, però, Geli va oferir una sorprenent roda de premsa al saló d'actes del Palau Abària. Sorprenent, perquè pocs sabien que la compareixença de Geli serviria per anunciar el trasllat del Verge de la Cinta als terrenys del pla parcial de la Farinera, i menys tenint en compte que fins fa pocs dies els responsables de Salut continuaven parlant de les obres d'ampliació que hi havia previstes a l'actual hospital de Tortosa. En qualsevol cas, sembla que l'avançament de les eleccions catalanes ha alterat els plans de Geli, que inicialment tenia previst anunciar el trasllat de l'hospital tortosí al setembre. Però, segons ens han explicat, la consellera no volia que ningú l'acusés de fer una promesa electoral, i va preferir avançar la notícia al 14 d'agost, amb el risc evident d'aconseguir un impacte mediàtic molt menor...

1 comentari:

  1. Ahhhhhh!!!!i això d'ara no és electoralisme?
    Esta falta de planificació i previsió fa molta pudor... només cal recordar el promés pont sobre l'ebre (ja no se'n parla, però a les municipals es va anunciar a bombo i platillo)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta