23 d’agost del 2006

A l'altre Camí dels Codonyers ningú fa res

No m'equivocaré si dic que el carrer Pizarro, al barri de Ferreries, és un dels que té les voreres i el paviment en un estat més lamentable de tots els carrers de Tortosa. Fa uns tres anys, l'Ajuntament va arranjar completament el carrer Marquès de Comilles, perpendicular al carrer Pizarro, i el contrast entre els dos paviments i les voreres clama al cel. Al contrari que el carrer Camí dels Codonyers, ni els veïns ni cap partit polític han fet una campanya per forçar l'Ajuntament a reparar-lo, tot i que també és un carrer que dóna servei als professors i alumnes d'un institut de secundària, en aquest cas l'IES de l'Ebre. El carrer Pizarro està ple de clots i les voreres estan literalment afonades, i a les jardineres hi ha uns forats que hi cabrien els taus (com es pot veure davant de la roda del cotxe blanc que apareix a la fotografia). Bona part de la culpa del mal estat del carrer Pizarro és dels conductors que estacionen damunt de les voreres. El pes dels cotxes ha acabat esclafant un paviment que és de l'any de maricastanya. I encara que l'Ajuntament va instal·lar fa uns anys uns pilons que impedeixen que els cotxes puguin pujar completament a la vorera, la realitat és que els conductors fan veritables malabarismes per encaixar els seus vehicles als espais que hi queden lliures. La situació es repeteix un dia sí, l'altre també, i mai he vist cap policia local posant multes...

2 comentaris:

  1. La intervenció al camí dels Codonyers és realment un granet de sorra. Perquè el carrer Llarg de Sant Vicent fa pena, de principi a final. L'asfalt i la major part de voreres no s'han tocat en trenta anys. En general, tota la zona de la Casota està força abandonada. No sé si caldrà esperar a què la degradació avanci el suficient com per demanar un altre PINCAT.

    ResponElimina
  2. En realitat, deu ser una mena d'integració a la Ruta de la PAu: Deixem enrunar-se Tortosa tal i com estava quan era front i així, els turistes de la Guerra podran gaudir de l'espectacle. Sols caldrà incorporar uns quants milers de voluntaris figurants per a recrear la vida i la mort aleshores.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta