22 d’agost del 2006

Maragall inaugurarà la nova piscina de Móra d'Ebre

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, serà l'encarregat d'inaugurar la nova piscina coberta de Móra d'Ebre, amb motiu d'una visita a les Terres de l'Ebre prevista pel 8 de setembre. El complex esportiu, que inclou jacuzzis, sales de fitness i de musculació, obrirà les portes durant aquesta setmana, coincidint amb la festa major de Móra d'Ebre. La nova piscina coberta, la primera de les seues característiques en l'àmbit de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat, ja ha registrat un miler d'abonats. L'empresa ARC ha fet les obres, mentre que Iniciatives per a la Gestió Esportiva (IGE) SL s'encarregarà de la gestió del complex. La piscina s'ha construït en uns terrenys annexos al pavelló poliesportiu i ha costat prop d'uns 2,4 milions d'euros.

El Punt (22-Agost-2006)

1 comentari:

  1. Inauguracions i munions de personatges que envolten l'inaugurador... Una imatge que per molt que criticaven de CiU, l'actual govern també ha conreat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta