27 d’agost del 2006

Tortosa prepara un web de Medi Ambient

Avui hem sabut que l'Ajuntament de Tortosa està preparant un web temàtic dedicat al Medi Ambient, que ja està penjat a internet però que encara es troba en fase de proves. A primera vista, podem dir que el nou web serà molt interessant i útil. Amb un disseny força atractiu, el portal permetrà conèixer a fons i participar en l'Agenda 21; tenir accés a la legislació mediambiental; accedir a dades d'indicadors com la gestió dels residus, el control de l'aigua, el riu, el transport públic, l'energia o la contaminació atmosfèrica; descarregar butlletins i estudis de recerca mediambiental; conèixer les actuacions de la regidoria de Medi Ambinent; saber la situació dels contenidors, els horaris de recollida i les dades del servei; tenir accés a unitats didàctiques i cursos de formació; informar-se de qüestions sobre el sòl no urbanitzable, el bosc de ribera i possibles itineraris; descarregar un plànol dels pipi cans i tenir informació sobre la gossera; i conèixer accions de mobilitat sostenible. A més, el web de Medi Ambient també tindrà espais per a la participació directa, amb enquestes, la fotografia del mes, preguntes i dubtes, un butlletí electrònic i la promoció d'una iniciativa perquè els ciutadans comparteixin cotxe. De la mateixa manera, hi ha haurà enllaços directes a altres serveis municipals i a la informació del temps.
En fi, que a poc a poc van millorant els serveis i la informació que s'ofereix des del web municipal, cosa que evidentment hem de celebrar. I parlant de Medi Ambient... Al web de l'Ajuntament fa uns dies que es pot veure el documental El cicle de l'aigua, que va guanyar el concurs de documentals del FICMAC'06 de Tortosa. És molt recomanable.

4 comentaris:

  1. Algú sap on trovar per internet un programa de les festes de la Cinta????merciiii

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. AA, ja pots trobar el programa complet de les festes de la Cinta a la pàgina web de l'Ajuntament,
    www.tortosa.info

    ResponElimina
  4. merci, ARA JA HO HE VIST!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta