24 d’agost del 2006

Tortosa programa el festival Ebre Terra de Vent dins de la Cinta 2006

El cap de setmana del 8 al 10 de setembre, la ciutat de Tortosa tornarà a convertir-se en el centre de la música de vent en la que serà la quarta edició del festival Ebre Terra de Vent, que enguany s'ha programat dins de les festes de la Cinta. Si l'any passat els músics de Nova Orleans -ciutat castigada pels efectes de l'huracà Katrina- van ser motiu d'un homenatge, el festival tindrà enguany una important presència del Tibet com a país convidat, tant en el cartell oficial com en les activitats prèvies.
Durant les tres jornades, es podrà gaudir de cercaviles, concerts i espectacles al carrer amb la participació de més de 300 músics de bandes, conjunts i formacions d’arreu del món, amb representants de països com França, República Txeca, Brasil, Holanda i el Tibet.
Precisament, el Tibet és el país convidat d’enguany i comptarà amb un seguit d’activitats a partir del 28 d’agost per donar-lo a conèixer (exposició, conferències, degustació gastronòmica, cerimònies...) i amb un dels músics tibetans més internacionals: el flautista nominat a un Grammy i coautor de la BSO del film “Set anys en el Tíbet”, Nawang Khechog, qui actuarà el dia 8 de setembre, després dels monjos budistes del Monestir de Gaden Ngari.
Per més informació, visiteu el web del festival, Ebreterradevent.com.

1 comentari:

  1. Hola gustau, t'enviat un correu, i si t'interessa la foto no tinc cap problema en enviar-te-la.

    agur.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta