24 d’agost del 2006

CiU afirma que el trasllat de l'hospital de Tortosa és una «gran mentida»

Sancho remarca que la Generalitat no té cap pla d'actuació i denuncia els dèficits sanitaris a l'Ebre

Una setmana després que la consellera de Salut, Marina Geli, anunciés la construcció d'un nou hospital a Tortosa, la federació de CiU a les Terres de l'Ebre va acusar-la ahir d'haver dit «una gran mentida». En aquest sentit, el diputat Francesc Sancho va remarcar que alts funcionaris de la Generalitat han confirmat a CiU que el trasllat de l'hospital Verge de la Cinta no figura «en cap pla d'actuació ni en cap pressupost». A més, Sancho va lamentar la falta de consens amb el territori, i va anunciar que CiU també farà una proposta electoral per resoldre els problemes del Verge de la Cinta i els altres dèficits sanitaris de les Terres de l'Ebre.
«Sospitem que el PSC no tindrà temps ni d'incloure el nou hospital de Tortosa al seu programa electoral», va ironitzar ahir l'alcalde de l'Ampolla i president de la comissió de Sanitat del Parlament, Francesc Sancho. En aquesta línia, el diputat va afirmar que l'anunciat trasllat de l'hospital Verge de la Cinta forma part del «conjunt de mentides que només serveixen per tapar la falta de serveis sanitaris que es produeixen arreu de Catalunya». Sancho, que és metge de professió, va reiterar que continuen faltant metges i especialistes, i que CiU ha pogut comprovar que hi ha llistes d'espera de més d'una setmana als centres d'atenció primària dels pobles de la costa de l'Ebre. «El 902 és el telèfon de la vergonya, perquè estan suplint la falta de metges amb un retard en l'atenció a la població», va recriminar. D'altra banda, el president de la federació de CiU a l'Ebre, Xavier Pallarès, va recordar que les dones de la Terra Alta fa mesos que no tenen ginecòleg a la comarca.
El Departament de Salut va declinar ahir respondre a les acusacions de CiU.

> El partit farà una proposta «realista»

El diputat Francesc Sancho va anunciar que CiU també inclourà al seu programa electoral una sèrie de propostes per resoldre els dèficits sanitaris que hi ha al conjunt de les Terres de l'Ebre. Sancho va valorar que CiU no pot afirmar que la proposta de la consellera de Salut siga desproporcionada, ja que els convergents només tenen les dades que Marina Geli va avançar a la premsa. Segons Sancho, la proposta de CiU serà «realista i consensuada amb el territori», ja que les millores del sistema sanitari s'han d'afrontar «seriosament».

El Punt (24-Agost-2006)

5 comentaris:

  1. Fa dos dies que no escolto sinó a Sancho i Pallarés en una mena d'atac i gol mediàtic. Sembla que les eleccions ja comencen a coure la carn d'olla... I a ells els deu agradar pujadeta de gust.

    Menys mal que l'Ampolla és el millor exemple de les TTEE, amb el seu escampatall d'urbanitzacions a pressa fetes, amb totes les papereres carregades de femta sempre, amb la seva super plantilla municipal que vetlla pel ciutadà, amb el seu repartiment de riquesa...

    ResponElimina
  2. El que passa es que si ens encantem Sancho i els del Montsià fotran l'hospital de Tortosa i el col·locaran a algun dels seus pobles

    ResponElimina
  3. Pos si esta mentida la recolzessen podria ser veritat.
    Però qui de tots pot creure embusteros que només parlen en llengua de serp?
    Politic=embustero.
    Plutó planeta!
    Planetes=12!
    Xena i Céres als llibres!
    Astrónoms acapullats!

    ResponElimina
  4. Home algo de pudor si que fa l'anunci d'un nou hospital quan encara estan acabnt d'ampliar el de dalt.

    Suposo que això serà com l'anunci del tercer pont sobre el riu que no el veurem fins l'any 2015 si tot va bé.

    Jo calculo este hospital per al 2025 en una mica de sort!

    ResponElimina
  5. Aquest Ajuntament: per tal de no fer la rotonda d'accés al Hospital; es capaç d'aixó i més...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta