3 d’agost del 2006

Víctor a Tortosa, Estopa a Benicarló

L'Ajuntament de Tortosa no presentarà fins dimarts de la setmana que ve el programa de les festes de la Cinta 2006. Amb tot, avui ja hem pogut llegir un avanç dels actes més destacats en una publicació periòdica mensual que no és ni L'Estel ni Un Cop d'Ull. Així, a més de conèixer abans d'hora quin serà el cartell de les festes de la Cinta 2006 (ja us ho diem ara: enguany no tindrem polèmica), també hem pogut comprovar que l'actuació de Víctor serà l'únic concert estel·lar que tindrem, la nit del 9 de setembre. A les festes, que començaran l'1 de setembre, també tindrem les orquestres Musicalia (2 de setembre), Cimarrón (3 de setembre) i Pensylvania (4 de setembre). El dimarts, dimecres i dijous, els concerts de les Músiques del Món, i el dimecres, La Chatta (que no sabem que és...). El dijous, 7 de setembre, i l'endemà, divendres, hi haurà les actuacions d' El Tricicle. Segons ens han dit, tots els actes de les festes de la Cinta, excepte el teatre d'El Tricile, seran gratuïts.
A la mateixa revista, que no és altra que el Tot Comarca, també hem pogut conèixer quins seran els actes estel·lars de la festa major de Benicarló, que enguany serà del 19 al 27 d'agost. La nit del 23 d'agost hi haurà un concert gratuït amb els grups La Guardia, Rebeldes i Los Inhumanos, tres de les formacions més populars dels anys vuitanta. El concert més important serà la nit del 24 d'agost, amb l'actuació del grup Estopa (20 euros l'entrada anticipada i 22 euros a taquilla). L'últim concert serà el 26 d'agost, amb Guaraná i Danza Invisible.

3 comentaris:

  1. Sols per xafarderia quan habitants té Benicarló i quants Tortosa? és més gran?

    Agur.

    ResponElimina
  2. Benicarló té al voltant d'uns 25.000 habitants.

    Com veieu Benicarló pot portar Estopa i natros ens aconformarem amb Super Víctor,un bon xaval amb una llarga carrera artística i força consolidada

    ResponElimina
  3. La Guardia! Rebeldes! Ostres tu, m'agradaria veure'ls. Són grups amb qui hem crescut!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta