14 de setembre del 2006

Ensurt amb els barrancs tortosins

Els barrancs de Tortosa que desemboquen a l'Ebre van començar a baixar la matinada de dimecres amb molta virulència, i van provocar inundacions en baixos comercials i aparcaments privats. El cas més greu va registrar-se al barranc del Rastre, quan un vehicle ocupat per tres veïns va ser arrossegat fins al túnel que travessa la ciutat. «Per sort, no hem hagut de lamentar danys personals», va destacar l'alcalde, Joan Sabaté, que va explicar que un cop rescatats els tres ocupants, l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) va encarregar-se de treure el vehicle. Sabaté també va explicar que ha instat el delegat de Medi Ambient a fer que l'ACA completi les obres de canalització del barranc de Caputxins, que va desguassar incorrectament i va provocar el trencament d'un mur i la formació d'un forat prop del carrer de Barcelona. L'alcalde va demanar prudència als veïns, amb vista a les pluges que podrien caure les properes hores. També va baixar amb força el barranc de la Llet, que va arrossegar contenidors que, segons van explicar alguns veïns, van tapar el desguàs i van inundar cases i carrers del raval de la Llet.

El Punt (14-Setembre-2006)

Més informació:
-Es desprèn una part de muralla a Tortosa
-Pluges rècord de fins a 208 litres

2 comentaris:

  1. Si és que Tortosa, la van plantar a la banda de riu equivocada: Sortiu a Ferreries!

    ResponElimina
  2. El recent POUM aprovat pels Serveis Territorials de'Urbanisme aviat ha quedat qüestionat per les recents plujes...La evidència ha demostrat que l'inundabilitat de Tortosa, principalment prové dels barrancs...El Pla d'Emergècia d'Inundacions , que pretén elaborar l'Ajuntament , per imperatiu de l'esmentada Comissió; no ens evitará de sortir de les cases nadant...Més encara , si en nostre estimat Ajuntament de Tortosa autoritza llicències d'obra a les lleres dels barranc...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta