14 de setembre del 2006

La barrancada del raval de la Llet, al bloc de Núria Menasanch, la Comedianta Tortosina

El bloc de Núria Menasanch, La Comedianta Tortosina, ens ofereix des de primera hora d'ahir una visió de primera mà i en primera persona dels efectes de la barrancada al raval de la Llet. Cosa que demostra la importància i les enormes possibilitats dels blocs, com a nova eina de comunicació. Amb tot, els diferents articles van més enllà, ja que ens proposen un didàctic i revelador abans i després al barranc de la Llet, amb els cotxes i camions estacionants a la baixada de la riera, així com els contenidors, el mal estat del pont i la presència d'una torre elèctrica que en realitat feia més petit el desguàs. Menasanch també critica que no s'hagin fet les obres de canalització del barranc, i recorda la inundabilitat dels terrenys en què s'ha de construir la nova residència geriàrtrica, de titularitat privada. En aquest context, el més espectacular són les fotos dels contenidors surant per la barrancada, que segons els veïns van taponar el desguàs del barranc de la Llet i van provocar la inundació de carrers, cases i pàrquings.

2 comentaris:

  1. El recent POUM aprovat pels Serveis Territorials de'Urbanisme aviat ha quedat qüestionat per les recents plujes...La evidència ha demostrat que l'inundabilitat de Tortosa, principalment prové dels barrancs...El Pla d'Emergècia d'Inundacions , que pretén elaborar l'Ajuntament , per imperatiu de l'esmentada Comissió; no ens evitará de sortir de les cases nadant...Més encara , si en nostre estimat Ajuntament de Tortosa autoritza llicències d'obra a les lleres dels barranc...

    ResponElimina
  2. Fotos més de 24 h. després de la barrancada a la comedianta tortosina

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta