25 de setembre del 2006

La línia de Móra la Nova aguantarà (com a mínim fins després de les eleccions)

Ara estic convençut que la línia ferroviària Reus-Móra la Nova-Casp, que també uneix Barcelona i Saragossa, ja no té els dies comptats. Demà a la tarda, l'Entesa Catalana de Progrés instarà el govern central a mantenir i millorar la línia, que segons les últimes informacions i rumors corria el perill de reduir la seua activitat i finalment desaparèixer. El senador per Tarragona de l'Entesa, Lluís Aragonès, que també és el portaveu de l’Entesa a la Comissió de Foment del Senat, presentarà demà una moció que demana, entre d'altres mesures, mantenir obertes, operatives i en servei les estacions de Móra la Nova, Ascó, Flix i Riba-roja d'Ebre, a la comarca de la Ribera d’Ebre, així com les plantilles de personal adscrites a elles. A priori podem pensar que el senador de l’Entesa ho tindrà fàcil per cònvencer el govern estatal, del mateix color polític que l'Entesa, quan falten menys de dos mesos per a les eleccions autonòmiques. Com a mínim, per arrencar un compromís de millora, per poder-lo utilitzar durant la campanya electoral al territori. Per si de cas, els dirà que aquesta línia és un veritable corredor ferroviari del riu Ebre, fonamental per a les comarques de la Ribera d’Ebre, Priorat i Baix Camp, així com la principal via de comunicació entre els ciutats de Reus i Tarragona.

1 comentari:

  1. La Ribera d'Ebre és a l'igual que Tortosa un paradís de polítics ineptes.Al final ens passarà com a vosaltres per desídia dels nostres representants:perdrem la línia Reus-Móra -Saragossa i haurem d'anar a agafar el tren a LLeida,Reus o L'Aldea.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta