30 de setembre del 2006

Minuts musicals: Freddy Nois a Plàstic de TVE-2

Avui us porto una joia musical d'aquesta gran videoteca universal que és You Tube. L'usuari Pastisset, que pel nom deu ser algú de més avall del Coll de Balaguer, hi ha penjat un vídeo amb una actuació del grup tortosí Freddy Nois a Plàstic, el mític programa musical de TVE-2. Amb la cançó La moto, que alguns van considerar la cançó de l'estiu de l'any 1990, el grup format per Paco Porres, Cristian Porres, Manel Segarra i Kike Roig van arribar al número 2 de les llistes dels 40 Principals.



Si cliqueu aquí mateix també podreu veure el videoclip promocional, que va ser rodat a Barcelona. Els efectes digitals van afegir-se amb un ordinador Harry, avui totalment obsolet. Però el videoclip és molt divertit. Tot un clàssic, que ja forma part de la nostra memòria musical...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta