1 d’octubre del 2006

L'alcalde de Tivissa diu que els islamistes ja haurien "pelat" Carod per l'afer de la corona d'espines

Si hi ha un polític ebrenc que es caracteritza per no tenir pèls a la llengua aquest és l'alcalde de Tivissa, el convergent Jordi Jardí. Avui al matí, mentre feia un esforç titànic per despertar-me, he posat Tortosa Televisió i el canal de Dídac Barberà estava oferint la redifusió d'un míting de CiU a Gandesa. M'he parat a veure'l perquè estava parlant Jardí, i m'he imaginat que potser ens regalaria alguna perla. I l'alcalde de Tivissa no m'ha decebut, així que m'he despertat de cop. Jardí estava criticant ERC i ha recordat la maragallada que va protagonitzar el líder dels republicans, Josep-Lluís Carod-Rovira, durant un viatge a Israel. Segons Jardí, si Carod-Rovira hagués fet alguna cosa semblant a la de posar-se una corona d'espines, però en un país islàmic, "ja l'haurien pelat". Suposo que, amb aquesta afirmació, l'alcalde de Tivissa volia remarcar la gravetat del gest de Maragall i Carod-Rovira, més que entrar en el debat que va obrir Benet XVI l'altre dia, sobre si l'islam és una religió violenta...

6 comentaris:

  1. Per a mí lo de Carod i Maragall en la corona d´espines no té cap mena d'importància, un altra cosa va ser que els partits opositors vulguessen aprofitar per a atacar a ERC.
    Lo de Benet XVI no crec que sigue cap debat, perque a hores d'ara ningú es creu ja que l'islam no estigue relacionat en la violència. I sinó que li pregunten a la monja que estava ajudant a un pais del tercer mon, donant-se completament als demés i que va ser assassinada en nom de l'Islam.

    ResponElimina
  2. Pos més integrista que Jordi Jardí no hi ha ningú per aquestes contrades.Estem acostumats a les perles cultivades que amolla per la boca qual serps esfaraïdes el famós escolanet.

    ResponElimina
  3. Lo relleu generacional de CiU se diu Jardí, Pallarés i companyia. Que Déu mos agafo confessats!!!

    ResponElimina
  4. Lo dia de Tots Sants esta colla de venuts de C y U mos agafaran a tota la gent normal amb los pixats al ventre.I és que lo candidat de Zapatero no és Montilla sino que és lo repentinat de Mas.

    ResponElimina
  5. Una cosa és evident: Hi ha una gran veta de feina per als guionistes entre els dirigents catalanistes de dreta. Fins ara, el nivell discursiu frontereja entre el papanatisme i el patetisme. Tot arrenca amb P, de patata, d'on sabem tots que hi ve l'home, segons La Trinca.

    ResponElimina
  6. S'ha de ser ECCE HOMO per parlar de corones d'espines quan es té el poble fet un calvari a conseqúència de la fractura social que no ha estat a l'altura d'apaivagar qui regeix ,de moment,el Monte Gólgota de Tivissa.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta