1 d’octubre del 2006

Antoni Vives afirma que els opositors d'Enron "estarien a la presó, en un país com cal"

Un dels inconvenients de la política que ha practicat el tripartit a les Terres de l'Ebre durant els últims tres anys és que ara CiU podrà -o almenys intentarà- afrontar la campanya electoral traient pit. Una bona mostra del que us vull dir són unes declaracions que també he sentit aquest matí a la redifusió del míting de CiU a Gandesa (per Tortosa Televisió). El vicesecretari general de Convergència, Antoni Vives, ha volgut retratar la incoherència dels partits d'esquerra, i ha recordat el cas de la central tèrmica de cicle combinat que la multinacional Enron havia projectat a Móra la Nova. Segons el convergent, mentre els partits d'esquerra van oposar-se al cicle combinat de Móra la Nova -s'entèn que perquè la població està governada per CiU-, després no han dit res de les centrals projectades a Vandellòs o Riba-roja d'Ebre. En aquesta línia, Vives ha tret pit i ha acabat afirmant que, "en un país com cal, tots aquests haurien d'estar a la presó". Per Vives, ha quedat prou demostrat que les centrals tèrmiques no provoquen malalties dolentes ni fan que caiguin els pàmpols de les vinyes.

11 comentaris:

  1. Doncs que jo recordi Xavier Pallarés es va oposar també a L'ENRON i com ell varis càrrecs electes de CIU de les nostres comarques que segons Vives haurien d'estar a la presó.

    ResponElimina
  2. Que potser la faran a Tivissa la presó per encabir les més de 25000 persones que es vàren manifestar el 4 de febrer del 2001 pels carrers de les dues Móres.

    ResponElimina
  3. Lo que sembres reculls. Això que diu este "paio" (este Vives, és algú?) és possible gràcies a la inefable política del tripartit. D'estar enfonsats i a un pas de tirar-se els plats pel cap, los de Conveniència i Unió tornen a ser los reis del mambo... Quin país!!

    ResponElimina
  4. En un país de tradició democràtica europea com cal cap dirigent polític hauria de tenir tics autoritaris que recorden la nostra llarga tradició antidemocràtica. Excepte els membres de partits d'extrema dreta, clar.....

    I de moviments socials com els d'oposició a ENRON o al PHN n'hi haurien a grapades.

    ResponElimina
  5. En un país com cal les manifestacions poc democràtiquea i autoritàries de personatges com en Vives haurien de ser delicte.Que potser per tenir un punt diferent de visió al del nostre alcalde Sr Joan Manel Sabanza i March(CIU)sobre l'instal.lació de la tèrmica d'Enron a Móra la Nova m'han de fotre a la presó.Quina mena de valors democràtics tenen els potanveus de CIU? Em sembla que fins aquí podiem arribar!!!!,potser ja només falta que ens carreguin dalt del camió aquesta gent de CIU i ens arreglin la nostra forma de pensar en una cuneta.

    ResponElimina
  6. Míster Vives no deu estar al dia sobre les notícies d'Enron: Fa poc que la justicia americana ha sentenciat a presó el gerent de tal empresa. Ergo, si Enron no és bona per Amèrica, tampoc per a Catalunya.

    ResponElimina
  7. Haurien de tancar a molts diputats de l'anterior parlament,doncs van ser els seus vots contraris els que van desautoritzar l'Enron a Móra la Nova i per cert l'abstenció del grup convergent a aquesta moció que van votar a favor PSC,ERC,PP i ICV.Això va ser el dia 8 de març de 2o01

    ResponElimina
  8. Ja viag ser a "les Mores" a la "mani" que, entre altres coses, ens oposavem a la instal·lació de la central de cicle combinat. Recordo al cap de la manifestació al llavors alcalde de Móra d'Ebre a la capçalera de la manifestació. També ell tendria que anar a la presó?

    ResponElimina
  9. Santiago Campos de CIU,era aleshores l'alcalde de Móra d'Ebre,el president del consell comarcal de la Ribera d'Ebre.Ell que s'en ha lliurat varies vegades d'anar a la presó per diversos juis igual ara l'engarjolen los seus per manifestar-se contra l'ENRON.Paradoxes de la vida política.Qui tiri la primera pedra que estigui lliure de culpes.Vives esta tirant pedres a les teulades de molts convergents del Sud .

    ResponElimina
  10. Tots els de CIU a la presó, però de l’oposició !!!

    ResponElimina
  11. Que pengen al vivet este del pont del riu per fill de dona santa que tenia molts amics
    Així, amb Sabanza a un canto i Pallares a l'altra semblarien "tres tontos en apuros"

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta