26 de setembre del 2006

Panxampla obre el debat sobre els camps de golf

El Casal Popular Panxampla ha organitzat per divendres un acte públic, amb l'objectiu de debatre les repercussions que tindrà sobre el territori la propera construcció de camps de golf i urbanitzacions. Durant la jornada, que es farà a les 20.30 hores a la seu de la Fundació Nova Cultura de l'Aigua (Casa de l'Aigua, a l'antiga estació del Carrilet de Tortosa) es passarà el documental Reflexions sobre l'urbanisme a la Marina, que parla de la situació de les comarques de la Marina Alta i Marina Baixa (País Valencià) actualment molt castigades per la saturació de projectes urbanístics i camps de golf. A l'acte també hi participaran membres del GEPEC i de Panxampla, dues entitats que han presentat al·legacions al projecte que Tortosa Golf Resort ha previst fer a la pedania tortosina de Vinallop. En acabar s'obrirà un torn de debat en què podran participar totes les persones assistents.

8 comentaris:

  1. Avuí en dia ningú se meneja per res. Per n´això, quan surt una iniciativa com aquesta no puc fer res més que aplaudir-la.
    Jo hi seré. I vatros?

    ResponElimina
  2. Jo no hi seré...ho sento!

    ResponElimina
  3. mc calan,
    desitjo pensar que no hi seras perquè tens algún altre compromís.
    Escoltar sempre pot ser bo si estas disposat a obrir bé les orelles i no anar en idees tancades.
    Salut,
    Núria

    ResponElimina
  4. Mira "Comedianta"; Jo ; per la meva edat; ja n'he vist de tots colors...Ara ja me he decidit per un desenvolupament racional d'aquestes terres..No valen per mi més inmovilismes caducs; fins i tot hipócrites; que l'unic que han fet es que les nostres comarques estiguin a la cua en molts aspectes, de la resta de Catalunya. No vull fer-te cap discurset; pero jo sempre he anat al devant de les manifestacions antitrasvassites i en defensa del territori. El que pasa sencillament es que tu i jo no estem d'acord en el model.....Una abraçada

    ResponElimina
  5. "Lo Riu es vida...No al Trasvassament"....Nosaltres també hem de viure!!!

    ResponElimina
  6. mc calan,
    no creus que natros podriem ser una mica més originals que a Marbella?
    Creus de veritat que perquè encara no tenim cap camp de golf estem a la coa de Catalunya?
    Jo crec que en una miqueta més d´imaginació podriem fer un model turístic sostenible a n'estes terres tan riques en paissatge i història, gastronomia, etc, que mos podrien portar no a la coa, sinó al cap.
    Si adoptem lo model caduc dels altres, sempre estarem a la coa perque los que copien als demes no els hi queda més remei que ser-hi.
    Salutacions,
    Núria

    ResponElimina
  7. mc calan,
    vine el divendres i en parlem.
    no cregues que no t'entenc quan dius que ja n´estas fart de que estessem a la coa.
    L'únic que passa és que trobo que aquesta no és la sortida.
    Cordialment,
    Núria

    ResponElimina
  8. Voldria fer referència per un moment al blog de "Panxampla"...Fa uns dies vaig escriure un parell de comentaris , que pel que es veu no estaven en la linia del moderador del esmentat blog...Com es fàcil de deduir; aquests comentaris no es varen fer publics...I jo em pregunto..? Aixó no es censura prèvia...Aixó no es un atentat contra la lliure expresió...? Apa vinga....!! Que ja ens coneixems tots!!! Hi han esquerres que actúen con les dretes més recalcitrans!! Bona nit!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta