18 de setembre del 2006

Tortosa inicia la setmana de la mobilitat sostenible

L’Ajuntament de Tortosa s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura, que enguany se celebra del 16 al 22 de setembre. Així, una de les activitats més destacades serà la campanya per a l’ús del transport públic entre la població escolar, amb la utilització del carnet d’estudiants. La iniciativa es realitzarà als IES Joaquim Bau i de l’Ebre, i permetrà donar a conèixer les possibilitats que tenen els estudiants per gaudir del transport públic. Amb tot, l’Ajuntament no ha previst aprovar fins avui dilluns, en junta de govern local, subvencionar el bitllet d’autobús entre els estudiants, rebaixant el preu del bitllet a 0,65 euros. L'Ajuntament recorda que tots els estudiants empadronats a la ciutat podran gaudir d’aquest carnet i recollir-lo en el mateix centre. A més, a partir de demà i fins el 21 de setembre, de les 17.00 hores a les 20.00 hores, hi haurà jocs per als més menuts, amb inflables, a la plaça de l'Ajuntament, que es convertirà durant els propers dies en zona de vianants. També hi haurà una campanya de conscienciació sobre la zona de vianants del carrer Sant Blai, un operatiu de millora de la seguretat viària per fomentar la utilització dels cascos a les motos, un altre sobre l'ús del cinturó de seguretat, i un altre de control de velocitat i per una reducció d'emissions contaminants dels vehicles, entre d'altres.

Reedito aquesta entrada per afegir el següent comentari, que pot ser d'interès:

Hola, en relació al seu comentari, potser la nota que vam enviar ha pogut crear la confusió que ara, no obstant, intentarem subsanar. A la nota s'informava que, amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, es faria una campanya d'informació de l'ús del transport entre els estudiants que, per qüestions d'infraestructura, es realitza als IES de l'Ebre i Joaquim Bau. Pel que fa, però, a la proposta que es duu a aprovació avui a la Junta de Govern Local, d'aquesta subvenció de l'Ajuntament se'n beneficiaran tots els estudiants de la ciutat, siguin de primària, secundària o batxillerat, i de qualsevol centre de la ciutat, sigui públic o concertat sempre que els estudiants estiguin empadronats a Tortosa. Confiem en haver aclarit aquest tema, lamentant potser no haver estat prou concrets en la nota enviada, i restem a la seva disposició per qualsevol altre dubte.
Ajuntament de Tortosa

2 comentaris:

  1. Els estudiants empadronats a Tortosa i que són d´altres IES no tenen dret a utilitzar al mateix preu que els altres el transport públic?
    Això és discriminació!

    ResponElimina
  2. Hola, en relació al seu comentari, potser la nota que vam enviar ha pogut crear la confusió que ara, no obstant, intentarem subsanar. A la nota s'informava que, amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, es faria una campanya d'informació de l'ús del transport entre els estudiants que, per qüestions d'infraestructura, es realitza als IES de l'Ebre i Joaquim Bau. Pel que fa, però, a la proposta que es duu a aprovació avui a la Junta de Govern Local, d'aquesta subvenció de l'Ajuntament se'n beneficiaran tots els estudiants de la ciutat, siguin de primària, secundària o batxillerat, i de qualsevol centre de la ciutat, sigui públic o concertat sempre que els estudiants estiguin empadronats a Tortosa. Confiem en haver aclarit aquest tema, lamentant potser no haver estat prou concrets en la nota enviada, i restem a la seva disposició per qualsevol altre dubte.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta