10 d’octubre del 2006

El PP es compromet a construir quatre grans autovies a les Terres de l'Ebre

El candidat del PP per Tarragona a les eleccions al Parlament, Rafel Luna, i el número dos de la candidatura, el deltebrenc Joan Bertomeu, van presentar ahir el programa electoral del PP per a les Terres de l'Ebre. Luna va afirmar que un govern del PP apostaria per convertir l'actual carretera N-420 en una «gran autovia», que servís per connectar el baix Aragó amb l'eix mediterrani i «trencar amb l'aïllament de la Terra Alta i la Ribera d'Ebre». A més, el candidat del PP va garantir la transformació de l'eix de l'Ebre (C-12) en una altra autovia, des d'Amposta fins a Lleida. Les altres millores viàries previstes pel PP en el seu programa electoral, segons va afegir Bertomeu, són la recuperació del projecte de desdoblament de l'N-340 que els populars havien previst quan governaven a l'Estat, i el perllongament de l'autovia de la Plana que ja construeix la Generalitat Valenciana. Bertomeu va remarcar que les Terres de l'Ebre necessiten les dues autovies per la costa, ja que en cas contrari «el territori serà l'únic embut que faltarà per resoldre». Luna i Bertomeu van reclamar les obres previstes en el pla integral del Delta, així com la construcció d'un segon parador de turisme al territori, concretament al delta de l'Ebre. El PP també es compromet a impulsar la transformació del port de Sant Carles de la Ràpita en un port comercial, i a potenciar l'estació del ferrocarril de l'Aldea.

El Punt (10-Octubre-2006)

9 comentaris:

  1. I així, tots plegats podrem arribar en un segon a la super fàbrica textil instal.lada a Deltebre, tal i com van prometre aquests mateixos senyors la darrera vegada.

    ResponElimina
  2. Autopistes per endur-se l'aigua a Marina d'Or és lo que mos faran esta colla de venuts!

    ResponElimina
  3. Alguien da mássssss????....

    ResponElimina
  4. te lo digo en castellano pillin
    se te ve en plumero

    ResponElimina
  5. Hablando de plumas: a mi que me prometan al Angel Acebes i nos dejen sin autovias.

    ResponElimina
  6. Uy! sólo lo decía por si habian más ofertas....Jo! Es que no es pot dir res ehhh..?

    ResponElimina
  7. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Lo comentari del tal Rafael és un dels millors que he llegit a n'este bloc.

    Per lo demés crec que a les Terres de l'Ebre ja n'hi ha prou d'infraestructures (tot i que el desdoblament de l'Eix de l'Ebre no estaria de més), tot i així si les condicions no són prou interessants per a generar feines ni que l'economia creixi tal volta el que els hi fa falta és promoure un model de creixement menys basat en el formigó i més en la gestió del coneixement.

    Jo no vull un Oropesa o una Salou a les Terres de l'Ebre, vull un Dublin!!

    ResponElimina
  9. Gràcies pels teus elogis .Al pas que anem m'haurè de buscar casa al Marroc sense lo soroll dels molins ,los fums de les tèrmiques,los xills dels micos,los residuos nuclears temporals (mil anys o més de temporalitat)i los nostres representants polítics.Per això si algú me posa és l'Angel Acebes(ell ti poderio pa retirar-me),Juanito Bertomeu del terreno nostre és més aviat lliscós com una ànguila i la veritat no ti possibles lo provet ni gàries garanties de futur.DEL DIfora vinguerèn que amb les autopistes mos tràgueren per anar a treballar de criades a Marina d'Or ,de taquilleres a PORT aventur o de cosidores a Alcañiz.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta