23 d’octubre del 2006

La Colla Jove de Dolçainers de Tortosa actua dissabte a la Festa Barcelona 2.0 de Firefox

La Colla Jove de Dolçainers de Tortosa participarà aquest dissabte, a partir de les vuit del vespre, a la Festa Firefox que se celebrarà al Centre Comarcal Lleidatà, al número 592 de la Gran Via de les Corts Catalanes, a Barcelona. A més de l'actuació de la Colla Jove, també hi participaran Narcís Perich i Shitting Milks. La festa està organtizada per Softcatalà, Vilaweb, Racó Català i Mozzila Europe, amb l'objectiu de celebrar el llançament de la nova versió del Firefox, la 2.0, que s'anunciarà demà. De fet, l'acte començarà amb la presentació de les novetats que incorpora aquesta nova versió del navegador de Mozilla, i es continuarà amb una festa on hi haurà les actuacions dels diferents grups convidats. La festa a la capital catalana s'afegeix a les moltes altres celebracions d'arreu del món, que s'esperen al llarg d'aquesta setmana.

3 comentaris:

  1. Una fantàstica noticia que la penya d'aquí estigue al costat del programari lliure.
    I, com a usuari de Firefox, encara em fa més goig. 2.0, ja és un grau.

    ResponElimina
  2. Esperem que Ignasi, Oscar, i Álvaro, tres dels millors dolçainers de la ciutat deixen el pavelló al nivell habitual, per cert tot per la colla i que f…. de gust.

    Il Puto Capo del seu ordinador.

    ResponElimina
  3. domingo que dieu que hi ha una altra festa???? hi haura paxaran???
    si ne a avisam perfaaaaaaaaaa
    vale¿?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta