23 d’octubre del 2006

El web nacional del PSC també parla del nou complex ciclista que Tortosa impulsa a Vinallop

Avui m'he portat una sorpresa quan he entrat a la pàgina web del PSC, i he vist que dedicava un espai de la seua portada a parlar del nou centre de tecnificació de ciclisme que l'Ajuntament de Tortosa impulsa a la pedania de Vinallop. En concret, la notícia diu que el complex tindrà un velòdrom, una pista de BMX i BTT i un circuit d'entrenament. També que l'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, acompanyat pel regidor d'Esports i el d'Urbanisme, ja ha presentat l'estudi previ que defineix com serà el centre de tecnificació de ciclisme de Tortosa. El nou complex esportiu es construirà a Vinallop, en un solar de propietat municipal de 32.000 metres quadrats situats a la vora de la carretera T-331, de Tortosa a Ulldecona.
D'altra banda, avui he penjat a You Tube un vídeo amb un fragment de la roda de premsa en què Sabaté, amb José Martín i Sisco Lahosa, van presentar l'avantprojecte de l'àrea ciclista de Vinallop. Si el voleu veure, cliqueu aquí mateix.

9 comentaris:

  1. Ara quan els ciclistes vulguin descansar, ho podran fer jugant al golf :-)

    ResponElimina
  2. Bé, això forma part de la política d'aparador que ha posat en marxa el PSC a Tortosa. La Veu de l'Ebre de la setmana passada semblava el book d'un arquitecte. Projectes de la marina seca, projectes de club de rem, projectes de velòdrom, projectes d'autovies,... i podriem afegirhi projectes de mercat del peix, projectes de rotondes, etc. De Sabaté només ens quedarà el mausoleu firal.

    ResponElimina
  3. Vinagolf o Bicillop?

    ResponElimina
  4. El PSC sempre és el partit polític més avançat en les noves tecnologies, sempre un pas endavant que la resta. Aquesta és l’explicació.

    ResponElimina
  5. Però això va contra el seu slògan,no?
    Són paraules, no fets.
    I ho continuaran sent perque al menys per al nou velòdrom no hi han peles per a fer-lo.

    ResponElimina
  6. Comedianta no tens res a dir en una noticia que esta una miqueta mes a baix.

    ResponElimina
  7. "Vinagolf o Bicillop?"

    Afusellat aquella llatinada:

    Vina, bici, golf.

    ResponElimina
  8. Jo proposo Vicigolf....Millor tenir aquetes vicis que d'altres..

    ResponElimina
  9. ...O no....??

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta