4 d’octubre del 2006

L'alcalde de Batea i CiU intercanvien acusacions de practicar el "sectarisme polític"

Fa uns dies us comentava alguns detalls del míting de precampanya que va fer CiU a Gandesa, i que vaig poder seguir a través de Tortosa Televisió. En un moment de l'acte, el vicesecretari general de Convergència, Antoni Vives, afirma que l'alcalde de Batea, el socialista Joaquim Paladella, és "el polític més sectari que hi ha damunt de la Terra". Tot seguit, Vives justifica la seua afirmació amb un argument molt pobre: Paladella només ha fet una pregunta al Parlament durant tota la legislatura, "com si la Terra Alta no tingués més problemes". El que sembla clar és que Vives ha sentit tocar campanes, i que la gent de CiU a la comarca li haurà parlat del llarg i agre enfrontament que mantenen amb l'alcalde de Batea. Per contra, Paladella aprofita el seu bloc per criticar la falta de "respecte institucional" dels alcaldes de CiU a la Terra Alta. Segons Paladella, el president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Xavier Pallarès, no va assistir a l'última visita del president Maragall a la comarca. A més, l'alcalde de Vilalba dels Arcs, Xavier Marzo, tampoc no hauria volgut assistir a una visita d'un conseller al seu poble, i cap alcalde de CiU assisteix als actes organitzats a Batea "per sistema".

4 comentaris:

  1. Marejant la perdiu al seu bloc electoral l'hi he de dir a Paladellla que sí que n'hi ha de problemes a la Terra Alta.Mentres ell parla de respecte institucional ,cosa de la qual tots en som sabedors que el Sr Pallarés no té,a la Terra Alta ens van venent la moto que sense molins no hi haurà progrès.Potser el tema de la massificació eòlica no és important pel Sr Paladella?.Ara per ara n'es el principal problema d'una comarca amb un potencial turístic de primer ordre,que comença a donar els seus fruits.Per lo vist ni paladella ni Pallrés tenen unes ments privilegides per entendre això.Somès me queda dir Deu no vulgo que surton escollits al Parlament.

    ResponElimina
  2. Dons demana ajuda a la marteta i a mocluso segur que ells no deixaran fer les eoliques jajaja

    ResponElimina
  3. La Terra alta és un dels feudos de CiU i això ho saben bé. Paladella és una de les poques veus discordants. No tans sols ha mantingut (i manté) una dura confrontació amb Xavier Pallarés, sinó, també, amb l'alcalde de Caseres per unes requalificacions què, per cert, després de la seva denuncia, el tema pareix acabat... Què té que di CiU sobre Això.
    Sobre el tema de "sectaris" hi ha que al alçar-se pel matí caldria que al mirar-se a l'espill meditessin sobre el tema.

    ResponElimina
  4. tranquils que a paladella se li está acabant, al seu poble ja hi ha molts veins que no el volem i la truita ja pega la volta, néstem farts de la seva manera de fer, de que "batea soy yo y aqui mando yo", tenim un poble on qui no li fa la pilota es un enemic. A Batea no som així i no volem que per ell ens veieu així i cada vegada més i més veins ens estem distancian d´aquesta persona. Aquest últims mesos he comprovat que ja no hi ha al seu costat moltissima gent que hi estaba, encara que ell es pensi que aun los mando a todos ( la ignorancia es molt atrevida), i tal com us he dit la truita ja esta pegant la volta i ell no s´ho pensa, a batea tenim, los amigos, los xivatos, los enchufes i un ajuntament i alcalde que quant pasa alguna cosa que els afecta ells no hi han pogut fer-hi res ni en tenen cap culpa per que ells "només estan per a servir al poble" , normal que passi després de veure els intelectos que hi ha al ajuntament.
    ja us he dit que a batea no som tots com la imatge que paladella dona, grácies per deixarme expresarazkazze

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta