3 d’octubre del 2006

Artur Mas vol fer una ciutat sanitària a Tortosa

M'ha sorprès avui l'entrevista que la revista gratuïta L'Estel ha realizat al candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Artur Mas. L'entrevista no està signada, però suposo que l'haurà feta el director del quinzenal, Conrad Duran, al qual vull felicitar per l'exclusiva. Al marge de l'anàlisi polític de la situació a Catalunya, Mas afirma que les Terres de l'Ebre es troben davant de noves oportunitats, amb el nou Estatut, el nou finançament i la nova ordenació territorial, que amb la vegueria donarà més "capacitat de gestió i decisió per al territori". Però més enllà d'això, Mas ataca el tripartit i critica que s'hagi mogut per impulsos, "per intuïcions, i com a resultat a les Terres de l'Ebre s'han incrementat les llistes d'espera sanitàries convertint-se en el lloc on el temps d'espera per als pacients és el més alt de tot Catalunya". En aquesta línia, el líder de CiU afegeix que el tripartit ha volgut anunciar la construcció d'un nou hospital per amagar la seua falta de planificació. Potser per no anar a remolc de la proposta, Mas diu que CiU és una força política "seriosa", que proposa un increment de metges i infermeres a l'atenció primària, la planificació dels especialistes i dels serveis d'urgències a totes les comarques, actualitzant els serveis hospitalaris a Amposta i Móra d'Ebre. Però a més, Mas la vol dir més grossa que la consellera de Salut, Marina Geli, i afirma que CiU farà, dins d'aquesta planificació, "una ciutat sanitària a Tortosa". Una ciutat sanitària sembla més gran que un nou hospital. El tamany sí importa, veritat?

17 comentaris:

  1. Artur Mas va ser un dels polítics que va recolzar el transvasament de l’Ebre, ja coneixem la seva paraula. Solament el govern del tripartit han apostat seriosament en les Terres de l’Ebre.

    ResponElimina
  2. El tripartit a les Terres de l'Ebre només ha servit per ensenyar-nos la part més fosca de la política. Escàndols econòmics, lluites de poder,...

    ResponElimina
  3. i també per a vere lo hipòcrites que poden arribar a ser los polítics.
    Avui detras d'una panxarta per la nova cultura de l'aigua, i demà asentat a una butaca firmant convenis per a camps de golf.

    ResponElimina
  4. el que podem anar fent es que PSC i ERC tirant-mos pedres a la taulada i que la gent vote a CIU i tornarem a 23 anys de ...

    ResponElimina
  5. Si, quart de segle sense sortir als mapes del temps de TV3 ( la nostra ) i ara tots son ebrencs.....una mica de vergonya es el que li falta a Artur, si vol pot signar-ho ara davant notari, quan governava només li feia falta signar els presupostos......quina cara !!

    ResponElimina
  6. Sempre recordaré una pintada que hi havie en un mur de Gandesa quan Convergència feia servir les Terres de l'Ebre com a moneda de canvi per mantenir el suport del PP,l'escrit deia això "LOS DE MAS CADA VEGADA SOU MENOS".A la Terra Alta mos ompliràn de molins ,gràcies als Convergents i també al tripartit.

    ResponElimina
  7. Amb la boca ben oberta i amb la força que donen els sentiments d'un poble oblidat per vatres només me surt una paraula :Traïdors! de les nostres Terres. Podem perdonar però no oblidarem mai lo que heu estat,mos venieu lo més nostre a canvi de poder.

    ResponElimina
  8. Les catifes de sal amb que s'el rebia eren massa asèptiques haguessen tingut que ser de vòmits.Només s'en recorden de natros quan volen los vots i a mi cada cop que veig a n'estos personatges passejant-se com a xulos pixapins per aquí, com si no mon recordèssim la gent de la seua prepotència amb lo transvasament m'agafen arcades i al final me faran arrojar.

    ResponElimina
  9. Per cert lo de la ciutat sanitaria no es electoralisme ARA fan un mes es deia el contrari i que tot era propagandisme electoral Sr "NAS" li pasara con a "pinotxo"

    ResponElimina
  10. Potser el que hauria de montar és una clínica de cirurgia estètica,on poguer apanyar el coll curt de Pallarés ,el nas de Sancho i la gepa de Jardí.Bons collons quin relleu generacional el de CIU!

    ResponElimina
  11. 0+0=0

    Paraules de Mas + paraules de Sabaté = 0

    Ens continuaran donant pel cul.

    Fora tots!

    Malagent!

    ResponElimina
  12. Jo vull creure que el govern de la Generalitat de Catalunya farà l’Hospital nou!!!
    No podem comparar el PSC amb CIU, encara que poden tenir alguns defectes tenim que recordar les marranades que ens va fer CIU a les Terres de l’Ebre, són uns traïdors i uns poca vergonyes!!!

    ResponElimina
  13. Aixó sembla que ho escrit tot la mateixa persona! jaja....Veig que lo del transvasssament vos ha marcat i vos marcara a tota una generació! Tipo la guerra civil, carai! A Godall com que no tenim aigua ni hospitals, ni casi electors pos stem mes tranquilets. Salut

    ResponElimina
  14. Les Terres de l'Ebre si que vam ser una moneda de canvi, que van utilitzar els partits "d'esquerres" per enganyar a la gent (PDE al capdavant) per votar-los i, quan van estar al govern (no han acabat ni els 4 anys que els "tocava") s'han oblidat de les Terres de l'Ebre i de la gent que hi viu. Això si que és un engany, moneda de canvi (a canvi de res), una estafa, ... mentre els que es van deixar enganyar tanquen la boca i amaguen la pancarca, no sigui que perdin allò que han "guanyat" i torni els que tan odien a mort, que van governar el país durant 23 anys (què pesats amb això dels "vint-i-tres anys"), mentre que uns altres que prometien arreglar-ho tot, en 3 anys han situat Catalunya, a la cua de l'estat i gairebé l'han fet desaparèixer d'Europa.

    O algú s'atreveix a dir que les Terres de l'Ebre estan millor ara que fa 3 anys? On està el desdoblament de la N-340, l'autovia de l'interior, qui ha aturat l'abocador de Tivissa, qui ha aturat la construcció de parcs eòlics, qui ha aturat la regressió del Delta, qui ha millorar la qualitat de l'aigua del riu i de les badies, qui ha millorat els equipaments sanitaris, qui ha fet la central de mercaderies de l'Aldea, qui ... qui ...

    pastisset de moniato

    ResponElimina
  15. no estic masa en susana normalment en lo que escriu pero ara et dono la rao a 100*100 i del que puc parlar tant en cultura com en joventud les terres d´ebre han tingut un bon camvi Sr pastiset de moniato

    ResponElimina
  16. y seguro que nos pondreis un puerto de mar en PAULS Y un aeropuerto en la renfe y nosotros somos tan tontos que me lo creo too

    ResponElimina
  17. Eiiiiiiiii....!!A mi que me pongan un campo de golf en Vinallop también...!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta