3 d’octubre del 2006

El nen boig alemany escriu a l'alcalde de Tortosa

Molts de vosaltres ja coneixereu el famós nen boig alemany, un dels vídeos més vistos i parodiats d'internet. La blocosfera ebrenca no podia ser menys, així que he aprofitat el meu últim dia de vacances per subtitular-vos aquest vídeo del crazy german kid, amb les frases que diria el xiquet si volgués escriure una carta a l'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté. Per fer-ho, he aprofitat una bona sèrie de tòpics tortosins, frases que tots hem sentit o hem dit en algun moment, sobre l'estat dels carrers, les festes de la Cinta, el govern de Sabaté, la rivalitat amb Amposta, el conflicte del velòdrom, la situació de l'urbanisme, el poder de Lluesma, les escales de la catedral...

5 comentaris:

  1. Molt bo, està molt currat i m'ha fet molta gràcia.

    Veient el link que hi ha posat al post a la web de l'alcalde (http://www.tortosa.cat/webajt/ajunta/alcaldia/alcalde.asp), s'observa certa similitut (tant sols al 101%) amb la del seu fidel seguidor i "escuder" l'alcalde de Godall (http://www.godall.org).

    Visca l'originalitat...

    ResponElimina
  2. JEJEJEJEJEJEJE!!! molt bo!!! t'ha sortit la vena humorística!! tindrem més "esquetxs"?!?!? esperem que si!!!

    ResponElimina
  3. A mi em passa lo mateix, el meu psiquiatra me diu, que lo carrer moncada, no es el meu carrer, que em preocupe del meu carrer, EN DIFINITIVA QUE NO M'OBSESIONE I PROU!!. Pero arribo a casa i trobo les mateixes caguerades i pixerades de gos al carrer, la basura igual pen terra. La gent es igual de bruta que alli, el coloms estan a patades alli que aqui, l'unic es que la basura es de mes nivell. Les vomiteres son iguales, lo Paco xibeca, Manolo lo busson, carrillo, el nene i uns nous inmigrans sudamericans veuren al carrer xibeques, aqui beuent al carrer cubates. Kustio de nivell!!
    I NO ES FEIA RES(23 DE CIU), NI ES FA RES (7 DE KUANITO). "EL ORGULLO DE NO SER DE TORTOSA"

    ResponElimina
  4. «amb escales o sense», què bo!!!!

    :DDD

    ResponElimina
  5. Gustau, ets un crack!!!! Continua així. Ets la principal veu crítica d'aquesta ciutat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta