31 d’octubre del 2006

L'alcalde de Caseres lamenta la política "sectària, carronyera i deslleial" del PSC a la Terra Alta

L'alcalde de Caseres, Josep Maria Peris (CiU), ha escrit una carta oberta als votants caserols, que avui hem pogut llegir al web Caseres.net. A l'escrit, signat el passat 25 d'octubre, Peris afirma que "l'última legislatura ha estat un malson i una veritable vergonya". En aquest sentit, i suposo que fent un comentari d'abast comarcal i referit a l'alcalde de Batea, Joaquim Paladella (PSC), l'alcalde de Caseres afirma que la gent que els ha representat al Parlament és "sectària, carronyera i deslleial". Segons Peris, "no ha importat la manera ni la legalitat, tot valia amb tal de matxucar als que no hem doblegat el genoll per posar-nos als seus peus". L'alcalde de Caseres també afirma que la falta d'inversions a la comarca "ha clamat al cel", i que la desatenció ha estat permanent, fet que ha provocat que el desenvolupament de la Terra Alta hagi sofert "un retrocés sense precedents". Segons Peris, el PSC no pot demanar la confiança de la gent de la comarca perquè els han "trepitjat sense cap mena d’escrúpol" i perquè els "ho han negat tot". L'alcalde afegeix que la passada legislatura Caseres va rebre uns 200 milions de pessetes per a diferents obres públiques, mentre que l'actual govern de la Generelitat no hauria donat ni un cèntim. Peris, que demana el vot per a CiU, reclama que Caseres i la Terra Alta, no tornin a ser desplaçats "per gent que mai ha cregut amb nosaltres".

8 comentaris:

  1. este es una altre cacic

    ResponElimina
  2. Personatges com este individuo són los que estimen Catalunya i destrossen la Terra Alta.No porten Catalunya en el cor sino que la porten a la butxaca tot esta col.lecció de cacics de CIU.

    ResponElimina
  3. Este personatge te tota la rao tot el que han fet en infrastuctures han estat en benefici de la terra alta i "no a altres com Baix Ebre i Montsia" siras incredul cara dura es el que sou esto de CIU

    ResponElimina
  4. L'alcalde etern(27 anys de no amollar la trona) de CIU de Móra la Nova el sempre polèmic Joan Manel Sabanza en una carta que ha enviat als moranovencs-ques diu lo següent:"Han passat ja 3 anys des de les darreres eleccions en que hi va haver un canvi de govern que ha portat al país a una total paralització,crispació i desprestigi."
    Quan no hi ha programa electoral els vividors de la política es dediquen a desprestigiar les accions de govern.
    Des d'aquestes línies li vull recordar al Sr Sabanza,que es considera l'amo del poble,que a Móra la Nova hi viu gent que no la podrà enganyar mai amb els seus escrits i amb les seves actuacions que no entren dins dels conceptes democràtics.Vostè sap al igual que jo que el pavelló cobert de la 175a FIRA l'ha pagat el govern d'esquerres al igual que la residència d'avis.No es posi medalles que no li corresponen.
    A tots els municipis on mana CIU el bon sentit de la paraula democràcia queda rebaixat per l'actuació dels seus mandataris.Totes les persones de les TTEE amb una mica de cervell poden afirmar el que he escrit.

    ResponElimina
  5. Que n'opineu ebrencs ,amb pensaments sòlids propers a una CIU digna i democràtica, del tarannà d'aquests dirigents de CIU a les Terres de l'Ebre? : de l'alcalde de Caseres, d'Arnes, d'Horta, d'Amposta, de Móra la Nova, de Ginestar, de l'Ampolla, de Tivissa, del Pinell, de Prat de Comte, del Perelló......
    Aquesta manera de governar els seus pobles amb polèmiques actuacions i la venda constant dels actius patrimonials del territori.Penseu ,de debó,que contribueix a fer de les Terres de l'Ebre un espill democràtic on Catalunya i la bona política de CIU s'hi pugue enmirallar?

    ResponElimina
  6. L'Alcalde de Caseres, l'inefable Peris, és una representació més dels polítics que manen a la Terra Alta. Amb lo Pallarés, l'Aquilino (espereu's a n'este, que quan començo los superarà a tots), lo de Prat de Comte... I lo de Caseres.net, pues què voleu que us diga: hasta la secció eròtica és cutre, cutre, cutre...

    ResponElimina
  7. Rictus tens raó,la secció eròtica"la venteta" de la web Caseres.net es tant cutre com ho són els aticles i opinions d' aquesta pàgina pamfletària ,indigne altaveu de CIU.

    ResponElimina
  8. estupolitics!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta