17 d’octubre del 2006

Reeditat: La ponència marc del PSC apostava per la interconnexió de xarxes

Si l'altre dia vaig escriure que els programes electorals de CiU i PP proposen portar l'aigua de l'Ebre a Barcelona, avui us diré que la ponència marc del PSC en matèria d'aigua també apostava per executar la interconnexió de xarxes. Trobàvem la referència al projecte per interconnectar el minitransvasament a Tarragona (CAT) i la xarxa d'Aigües Ter-Llobregat (ATLL) a la pàgina 171 de la ponència marc. Concretament, al segon dels objectius que marca el document. Segons deia la ponència marc, "cal garantir el subministrament en alta a tot Catalunya, amb una interconnexió progressiva i quan sigui procedent de totes les xarxes, tant les de les conques internes com de la part catalana de l'Ebre (xarxes ATLL, la nova de la Llosa del Cavall, la nova de Rialb...)" És evident que la proposta del PSC era més subtil que les de CiU i PP. De fet, els redactors de la ponència apostaven per l'eufemisme "interconnexió progressiva i quan sigui procedent...", en lloc de la polèmica frase "en casos d'emergència", que tants problemes va provocar al PSC de les Terres de l'Ebre a les passades eleccions i durant la negociació del Compromís per l'Ebre.

14 comentaris:

  1. marfanta,

    Aixo que dius no es cert, la passada conferencia nacional del PSC ( fa un mes ), es va modificar aquest punt en el programa a peticio dels militants de les terres de l'ebre.

    Ho se per que jo hi era com a convidat. Es cert que a la web del PSC esta penjada la ponencia marc sense modificar, tan bon punt estigui penjat el document amb les modificacions t'avisare per a que puguis penjar la noticia correcta.

    salutacions

    ResponElimina
  2. Reafirmo el dit per Joan. Gràcies als representants de l'Ebre a la conferència nacional del PSC, aquest punt va ser tret de la ponència marc.

    ResponElimina
  3. Tu com sempre donant per bons els arguments de CIU, pot ser al final es veu el plumero. El fet que un candidat convergent ho hages afirmat no vol dir que sigui veritat. Confirma les noticies avans de donar-les, com faria qualsevol periodiste digne de ser-ho. Hauries de retirar aquesta noticia que ara ja l'has contrastat i saps que és falsa.

    Visca el periodisme imparcial....pero ja se sap "qui paga mana"

    ResponElimina
  4. No estic d'acord en aquest ultim comentari, fa molt temps que segueixo aquest blog i considero que les notícies que es donen no son partidistes.

    De fet la notícia que ocupa aquest fil ho estava ( de contrastada ), pero basada en informacio vella per falta d'actualitzacio d'una web, s'ha rectificat quan s'ha tingut constància de l'error.

    Quin problema hi veieu?

    ResponElimina
  5. L'article ja està reeditat, amb la informació corregida.

    ResponElimina
  6. Gustau,
    no va ser culpa teua. Lo que passa es que estos sociates no mos volen dir la veritat que és que creuen en la interconnexió de xarxes, com van dir ahir al 33.

    ResponElimina
  7. comedianta, la musica t'ha tocat la oïda, ahir va quedar ben clar que ICV, PSC i ERC estan en contra de la interconnexio i que CIU i PP estan a favor.

    ResponElimina
  8. perdona anònim,
    estas sord o què?
    perque jo vaig sentir ben claret com el Sr. Sabaté dia que sí a la interconnexió de xarxes pel canal 33.
    O és que aun lloc dieu una cosa i a un altre un altra?
    Un altra cosa és que els socialistes de les Terres de l'Ebre no ho vulguesseu sentir i vos fiquesseu taps a les orelles després d'omplir-vos la boca dien que hau aconseguit llevar-ho.
    Si més no, convindras en mí que la cosa dins del PSC-PSOE no està gens clara per molt que diguesseu

    ResponElimina
  9. comedianta a tu et pasa com lo de la mermelada al programa de Contxa Velesco, a que tu ho vas veure? vull dir R. Martin , la noia i la mermelada, ja,ja ja.

    ResponElimina
  10. Anònim,
    no hai vist això que dius. Però me és igual.
    Fins que no t'identifiques, no et penso contestar cap més poc sucada de les teues.
    Ja t'ho faras!
    Quan no se tenen arguments s'acaba així, com tú, insultant per insultar i amagant-se darrere un anònim.

    ResponElimina
  11. Sra. comedianta en cap moment he volgut ofendre-la, però es que això que diu del 33 no ser d'on ho a tret i vaig fer una ironia sobre el tema, disculpe Sra comedianta.
    PD.Per cert aixó de comedianta es un pseudonim? no? jo soc anonim, si fa no fa el mateix, no li sembla?

    ResponElimina
  12. Clica damunt i sabras qui soc.

    ResponElimina
  13. Aixo , aixó!!...Tú clica!!!

    ResponElimina
  14. ...y veurás quants de comentaris té al seu blog...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta