10 d’octubre del 2006

Tortosa continua ampliant la policia local

Tres nous agents del cos de la policia local ja han jurat el seu càrrec davant del secretari de l’Ajuntament i en presència de la regidora de Governació i Policia Local, Consol Cordero, i de l’inspector en cap, Jesús Fernández. Aquest tres nous agents se sumen als quatre que van jurar el càrrec la setmana passada. Amb les seues incorporacions, la plantilla de la policia local Tortosa ascendeix actualment a 53 persones. "Hem complert així amb la promesa electoral d’incrementar un 20 per cent la plantilla d’agents de la Policia Local i no sols l’hem incrementat, sinó que l’hem professionalitat i l’hem dotat amb nous vehicles perquè puguin realitzar i oferir un servei més ràpid i de qualitat al ciutadà", va afirmar Cordero.
De fet, el passat dissabte es va celebrar la Festa de la Policia Local de Tortosa, amb un acte institucional al teatre auditori Felip Pedrell en què es va reconèixer la tasca dels agents del cos, així com d'entitats de la ciutat que han destacat per la seva col·laboració amb la policial En aquest sentit, es va fer un reconeixement a les Germanes Paüles que gestionen la Casa d'Acollida i a l'associació de veïns de Remolins.
D'altra banda, es va distingir també l'equip d'educació viària, per la tasca duta a terme als col.legis del municipi en l'àmbit de l'educació viària i la prevenció. També es va reconèixer la tasca d'un agent per la detenció de dos lladres el passat mes de juliol i també es va distingir la tasca desinteressada i voluntària d'Antoni Polo en l'àmbit de la Protecció Civil. Finalment, també es va fer un reconeixement a diversos agents que fa 25 anys que formen part de la policia local de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta