27 d’octubre del 2006

Tortosa estudia renovar la pista d'atletisme de l'estadi municipal

L'Ajuntament de Tortosa es va comprometre ahir amb el Club d'Atletisme de les Terres de l'Ebre que estudiarà, des del punt vista tècnic i econòmic, la possibilitat de construir una pista d'atletisme de tartan a l'estadi municipal. El president de l'entitat, Xavier Guarner, va presentar una proposta a l'alcalde, Joan Sabaté, i al regidor d'Esports, Francesc Lahosa. Així, el Club d'Atletisme Terres de l'Ebre proposa construir una pista d'atletisme d'entrenament al voltant del nou camp de futbol de gespa artificial, que l'Ajuntament impulsa a l'actual camp de terra de l'estadi municipal. «En assabentar-nos que l'Ajuntament tenia previst fer una remodelació de les instal·lacions esportives, i que construirà un camp de gespa artificial a la zona on ara ens entrenem, hem vist l'oportunitat de fer-hi també una pista d'entrenament perquè els atletes de Tortosa puguin gaudir d'un espai digne per entrenar-s'hi, fins que es construeixi la pista d'atletisme de Jesús», va dir Guarner. L'alcalde i el regidor d'Esports van acollir amb bons ulls la proposta, i es van comprometre a estudiar la viabilitat del projecte. «Creiem que la proposta és bona, i que té cabuda dins del projecte de remodelació integral de les instal·lacions esportives que hem projectat a l'estadi municipal», va dir Lahosa. Així, el regidor d'Esports va afegir que miraran de tirar endavant el projecte amb la màxima celeritat, i que intentaran renovar la pista d'atletisme de manera paral·lela a la construcció del camp de gespa artificial. Segons l'avantprojecte presentat pel club d'atletisme, al voltant del camp de futbol es podria construir una pista de tartan d'entre dos i quatre carrils. La pista no tindria els 400 metres reglamentaris per fer-hi competicions nacionals, però suposaria una instal·lació apropiada per entrenar-s'hi i també donaria servei als escolars dels centres educatius i als altres usuaris de l'estadi. Per la seua banda, el govern municipal considera que la proposta encaixa perfectament dins del projecte de reforma integral de les instal·lacions esportives, que inclou també el nou camp de gespa artificial, pistes de tennis i pàdel, i les noves piscines cobertes. Lahosa i Guarner van anunciar la possible construcció de la pista d'entrenament durant la presentació de la Milla Urbana Ciutat de Tortosa, que serà demà a partir de les cinc de la tarda. La cursa es farà a l'avinguda Generalitat, entre el carrer Rosselló i el pont del tren. L'organització confia aplegar uns 300 esportistes, però la inscripció encara és oberta.

5 comentaris:

  1. Al meu bloc surt la foto del velòdrom cobert de València que té la pista d'atletisme al centre.
    Oco en este idees de "divide i venceras"

    ResponElimina
  2. Sí, Comedianta.
    Ja vaig vore que havies posat la foto del velòdrom de València. Però no crec que València siga una ciutat veïna. Roquetes, o com a molt Amposta, sí que és veïna. Però València...

    ResponElimina
  3. Pos diem-li capital veïna. Je,je.
    Gràcies per mirar el meu bloc

    ResponElimina
  4. Mare meua!!!!, això de la proximitat de les eleccions els està tornant a tots bojos. Ja sabiem que sabaté estava apurat però .... això ja se'n passa.

    ResponElimina
  5. ...Pozi...!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta