27 d’octubre del 2006

L'IES Joaquim Bau inaugura la nova biblioteca

Ahir vaig poder assistir a la inauguració de la nova biblioteca de l'IES Joaquim Bau de Tortosa. L'antiquada biblioteca de l'institut, que molts encara recordareu, s'ha convertit en una bona biblioteca escolar, en el marc d'un projecte conjunt amb el CEIP Ferreries, el CEIP Cinta Curto i la ZER Riu Avall. La inauguració va coincidir amb la presentació, al saló d'actes de l'IES, del llibre Blanc sobre negre, en què he participat amb un relat. Als actes van assistir alumnes, exalumnes, exprofessors i professors del centre, així com membres de l'AMPA i el regidor d'Educació, Sisco Lahosa, i el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Ferran Bel. En acabar la presentació del llibre i la inauguració de la biblioteca, els alumnes de l'escola d'hosteleria de l'IES Joaquim Bau van servir un pica-pica excel·lent. Tot seguit, podeu veure un vídeo amb imatges de la inauguració de la biblioteca...

2 comentaris:

  1. Hosti kins records d'"infantesa"!!! la biblio no la viag tocar massa durant la fase de l'Insti!! pro recordo q vaig fer l'examen de Biologia de Selectivitat allí!! i mira tu com he acabat!! jeje!!

    ResponElimina
  2. Algú sap com esta el tema de la construcció de l'escola d'hosteleria a ferreries ??

    Recordo que al 2007 havia d'estar operativa.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta