28 d’octubre del 2006

CiU de Tortosa insisteix que té indicis d'«escàndol urbanístic» i Bel lamenta l'actitud de Sabaté

El portaveu del grup municipal de CiU, Ferran Bel, ha volgut contestar a les dures acusacions de l'alcalde de Tortosa, que dimecres va lamentar la «indecència i la falta d'honestedat política» del convergent. El motiu va ser la denúncia d'un presumpte «escàndol urbanístic» al pla parcial de l'horta de Sant Vicent. Bel va remarcar que la possible revenda dels terrenys del grup LV Salamanca seria una operació «perfectament legal», però va afegir que el desmentiment de l'empresa no ha esvaït els «indicis» que continua tenint el grup municipal de CiU. «Sabem que una revenda seria legal, però pensem que algú haurà de donar explicacions polítiques si es confirmen les nostres sospites», va afegir-hi. Així, Bel va instar l'alcalde a «acabar el seu mandat amb dignitat» i a «deixar d'insultar l'oposició i els presidents de les entitats de Tortosa, com el president de la penya ciclista Baix Ebre i d'alguna associació de veïns». «Entenem que Joan Sabaté passa una etapa personal i política molt difícil perquè el PSC l'ha deixat a l'estacada, però hauria de cuidar el seu comportament i no perdre els nervis», va dir. «Si l'alcalde no té cap escàndol urbanístic no hauria de patir tant», va insistir Bel.

El Punt (28-Octubre-2006)

7 comentaris:

  1. Com ja he apuntat amb anterioritat; les plusvàlues sont molt llamineres...

    ResponElimina
  2. el sr bel es vol convertir amb l'Acebes de la política tortosina, però he de dir-li que aquesta formula no val a la nostra terra.Aqui tots ens coneixem i així li podem preguntar sobre les recualificacions i els escandols dels govers de CIU A TORTOSA COM ARA ELS QUATRE CAMINS, que ens pot dir? per no dir les politiques decidioses al cacs antic, que ens van portar a que poc a poc s'anés desertitzant, a però les promocions s'anaben venent? curiós, més promocions però el padró es quedaba igual, pero les butxaques alguns es feient cada cop més grans, com diuen els castellans "crease el ladrón...."

    ResponElimina
  3. lo del Grup Salamanca només pot fer que pudor. La mateixa que fan CiU i PSC, pudor d'aprofitats.
    i no veig que canvie res ....
    voteu gilipolles!

    ResponElimina
  4. Sr Bel el que tiene que estar mas tranquilito es Vd. no copie por favor lo barriobajero que son algunos vd. no era de esta manera y agradaba a muchos y por este camino va mal muy mal. no abra la caja de pandora que despues no hay quien la cierre cuidadin cudadin...

    ResponElimina
  5. El senyor Bel, podria intentar d'una vegada posar-se a treballar per la seva ciutat, en lloc de pasar-se la vida dient tonteries.

    ResponElimina
  6. Xeic, com es fica la penya sociata. Fa pupa quan se dieun les veritats eh?. L'Hosta de Sant Vicent fa pudor, molta pudor. Parleu en los propietaris que han venut terrenys i veureu com s'està especulant a la zona.
    Els del grup Salamanca volen fer un bon pelotazo, però algú els ha descobert!!!!!!. AIXO ÉS TREBALAR PER TORTOSA SENYORS!
    Només volem transparència i que el govern municipal no sigui còmplice, voluntari o involuntari, del pelotazo del segle a Tortosa.

    ResponElimina
  7. Si hi ha algú que pensa que dir sociata es una manera d'ofendre s'equivoca.
    D'altra banda no es tracta de si pica o no pica, es tracta de que aquest que es pensa se lider de no se sap molt be el que, porta dues legislatures fent molt mal a Tortosa. El 2003 va perdre 2 regidors, per al 2007 no en treura mes de 4. Fem apostes???

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta