28 d’octubre del 2006

Tortosa convenç l'Estat perquè condicioni els marges de l'Ebre

L'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, ha confirmat aquesta setmana el compromís assolit per la direcció general de Costes, que hauria acceptat el condicionament de tots els marges i les baranes de l'Ebre al seu pas per la ciutat. Segons explicava Sabaté en una entrevista publicada ahir pel setmanari La Veu de l'Ebre, les obres representaran una despesa d'uns 3,5 milions d'euros, que pagaria íntegrament el Ministeri de Medi Ambient. Amb tot, Sabaté va afegir que l'Ajuntament encarregarà la redacció del projecte, per avançar els terminis i aconseguir que les obres a la façana fluvial puguin començar els primers mesos del 2008. La setmana passada, l'alcalde va presentar la memòria valorada del projecte al director general de Costes, aprofitant el viatge a Madrid per parlar del port fluvial i la marina seca. Al marge esquerre, la previsió és refer el talús de l'avinguda de Lleida, així com el mur i la barana de l'avinguda Felip Pedrell, fins a l'embarcador de l'Escorxador. L'actuació es repetirà al marge dret, amb la renovació de la barana del passeig de l'Ebre, entre el pont del tren i el sector Ferreries Nord.

El Punt (28-Octubre-2006)

4 comentaris:

  1. Si per abreviar l'execució, fins el 2008,l'Ajuntament de Tortosa encarrega el projecte...Quina data d'execució ens hagués tocat, si el projecte el fá Costes...???...No voldría èsser mal pensat, peró aquests díes es molt corrent fer volar coloms...per molts de convenis que s'hagin firmat per sortir a la foto...Ja sabem que els papers ho aguanten tot..!

    ResponElimina
  2. Aquí es demostren les badades d'este i anteriors consistoris.
    O és que les baranes no fa anys i anys que estan fetes pols?
    O no va ser CiU, inclús amb Joan Sabaté essent regidor d'urbanisme, qui van deixar passar, per desidia, la construcció del mur que continua el de Ferreries aigues amunt?
    Coses així fan que Tortosa no sigue d'este mon, sinó del de Franco.

    ResponElimina
  3. Més electoralisme.... potser al final se'ls veurè el plumero!. Això ja es massa: velòdrom nou, pista btt, nou hospital (que ja duen estar fent els fonaments i tot!), tercer pont sobre l'ebre (ja deu d'estar acabat), murs del riu... Mare meua! I jo em pregunto que ha fet el sr Sabaté en estos últims 8 anys de govern???... promeses i més promeses. Els tortosins ja n'estem farts d'encantadors de serps i artistes de la faràndula i l'espectacle.

    ResponElimina
  4. Tens raó, però la culpa es de tots,
    perquè parlem i parlem i ningú te collons!! de plantar cara als que mamen, uns perquè son amics i els altres es deuen favors i axis segueix tot a este poble perquè sempre serà un poble i cada dia que passà ens allunyem mes de la capital que hauria de ser Tortosa.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta