17 de novembre del 2006

Cau d'internet el fòrum d'Amposta.info i neix un bloc sobre les polèmiques urbanístiques

A través del bloc de Manel Zaera, aquesta tarde hem sabut del naixement d'un bloc monogràfic sobre el cas de Los Merinos, en què l'alcalde d'Amposta s'ha vist implicat per participar en el consell d'administració de l'empresa promotora amb un empresari local. El bloc ha estat publicat a la llista Amposta, segons explica el mateix autor, perquè el fòrum d'Amposta.info (on els últims dies s'ha fet un seguiment molt encès del tema) hauria estat censurat. Zaera també ens diu que, aparentment, el fòrum d'Amposta.info està inoperatiu per motius tècnics, cosa que hem pogut comprovar...

4 comentaris:

  1. Precisament estava connectat quan ha passat. De sobte, el intentar llegir una de les opinions "penjades", m'ha sortit una pàgina "rara" i ja no he pogut vore res més. De qui era la pàgina Amposta Info? A qui no li agradava les opinions allí deixades? Encara que n'hi havien per tots els gustos, està clar que a Amposta, certa informació, encara no es pot donar!

    ResponElimina
  2. Sembla ser que aquest matí, en vista de la dinàmica del fòrum, s'ha decidit tancar la participació, per evitar problemes legals. Algú pot pensar el contrari però, aquesta raó, si és la veritable, és lògica. No seria la primera vegada que algú té problemes pels comentaris en els seus fòrums o blocs.

    ResponElimina
  3. Que Roig es posa vermell amb lo que s'està parlant d'ell?. Ja era hora que estos intocables que mos podien dir lo que volien estiguin en entredit!

    ResponElimina
  4. cal un mínim respecte em los comentaris, sobre tot en quan a acusacions de corrupcions

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta