17 de novembre del 2006

Tortosa és una ciutat "tarragonina", segons el festival internacional de teatre EntreCultures

"Tortosa, la ciutat de les tres cultures, reunirà un any més en un únic cartell les propostes més interessants de les cultures jueva, musulmana i cristiana. Disset països —Afganistan, Israel, Nepal, Líban, Iran, Marroc, Iraq, Síria, Tunis, Líbia, Dubai, Xipre, Benín, Costa d’Ivori, Guinea Bissau, Catalunya i Espanya— participaran en aquesta edició ocupant diversos espais de la ciutat tarragonina". Què vol dir, això de "tarragonina"? Bé, això és el que avui he pogut llegir en la nota de premsa sobre la inauguració del festival EntreCultures, que hi ha penjada al web de l'Ajuntament de Tortosa. I he de dir que una cosa així m'estranya molt, perquè l'Ajuntament va ser pioner al territori, a l'hora d'incloure als seus documents la datació "Terres de l'Ebre". Com a mínim, a la nota de premsa hauria de posar "ciutat tarragonina, per imperatiu legal". Ai ai ai, això de la vegueria...

6 comentaris:

  1. Pos que vols Gustau, no veus que estos sociates no es creuen això de la vegueria de l'ebre?

    ResponElimina
  2. Som els primers en reclamar-la i el partit que ho fara possible. Els convergents amb el PP en 23 anys, no han pogut. Contem els que falten per tenir-la.

    ResponElimina
  3. d''entrada quatre anys i la propina.
    Com a molt prompte al 2012.
    Però com, segons la tradició Maia, el 2012 és el darrer any del cicle i que després canvia tot ....
    Estem a un pas de només ser una "Vegueria virtual".
    I, no va ser Jaume Antich el que va desfer la Federació de les Terres de l'Ebre del PSC i la va sucursalitzà de Tarragona?
    I no van fotre fora del partit a Josep Bayerri, el màxim defensor de la Vegueria al PSC?
    Perfa, informació dels fets.

    ResponElimina
  4. I ara, tots estos Sabatés del PSC que duran l'aprovació del estatutes, s'omplient la boca dient-mos que la vegueria de Tortosa seria immediata i no se quants de quentos més, a on s'han ficat?????
    Troleros!!!!Com enganyeu a la gent!

    ResponElimina
  5. Tens raó Gustau. Fallo meu per fer les coses depressa i sense repassar. Com pots comprovar ja està corregit. Maite

    ResponElimina
  6. Ja sabem que cadascú té els seus sentiments...Particularment mai me he identificat amb "Tarragona"...Quines coses oi..?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta