30 de novembre del 2006

El Més Ebre millora la pàgina web

El periòdic Més Ebre ha aprofitat la seua transformació en bisetmanari gratuït per optimitzar el seu web, cosa que celebrem. La versió digital del Més Ebre permet consultar íntegrament les notícies que el periòdic publica cada dimarts i cada divendres, amb la visualització en pantalla de les pàgines senceres, que podem anar passant i llegint arrossegant-les amb el ratolí, o simplement fent un clic. D'altra banda, fa dies que vull felicitar els companys del Més Ebre per la feina que estan fent des de la sortida del gratuït, perquè adaptar-se a un canvi de periodicitat i de format no sempre és fàcil, i crec que el resultat és prou bo. D'altra banda, totes les pàgines són a color, i la informació esportiva dels dimarts és molt completa, cosa que els permet centrar-se els divendres en les prèvies de la jornada següent, que és el més lògic. A més, cal dir que estan fent una distribució del producte excel·lent, perquè és fàcil trobar els exemplars de Més Ebre en qualsevol lloc, almenys a Tortosa.

6 comentaris:

  1. Gustau,
    tens els enllaços malament: apunten al web de l'Ajuntament de Tortosa, i no al del setmanari Més Ebre.
    Salut!

    ResponElimina
  2. Gràcies, Daniel.
    Ja està arreglat!

    ResponElimina
  3. jo la trobo molt justeta

    ResponElimina
  4. Home, crec q té lo just i necessari!! a més això de passar les pàgines com un diari real té lo seu q!!!
    Bueno, i sinó...poc a poc!!

    ResponElimina
  5. Jo també la trobo molt justeta, per no dir alguna cosa més... Per fer això de passar les pàgines, que haguessin penjat directament el fitxer pdf, i llestos. Internet és un mitjà totalment diferents al mitjà escrit, i intentar reproduir-lo a internet és perdre totes les seves potencialitats i recursos. Només espero que amb el temps vagin millorant la pàgina web.

    ResponElimina
  6. Jo deia que havia millorat el web per una comparació amb la situació inicial. Com a mínim, ara es poden consultar íntegrament les pàgines del periòdic, i l'actualitzen cada dimarts i divendres. D'altra banda, estic d'acord amb el que diu Daniel. També espero que vagin millorant el web, perquè és una pena que no vagin més enllà.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta