21 de novembre del 2006

Els regants euromediterranis reiteren que volen transvasaments

La Comunitat Euromediterrània de Regants (EIC) va reclamar ahir, durant la celebració d'unes jornades tècniques sobre l'agricultura de regadius a Portugal, la realització de transvasaments d'aigua entre conques i altres obres de regulació, com a solució al dèficit estructural i de pluges que existeix. L'objectiu de la mesura, segons els regants, seria garantir la disponibilitat d'aigua per als diferents usos urbans, agraris, industrials i d'oci. Les sessions tècniques s'emmarquen dins del projecte Aigua, font de vida, que ha posat en marxa l'EIC per analitzar la situació dels regadius a l'Estat espanyol, Itàlia, Grècia, França, Portugal, Tunísia, Marroc i Egipte.

El Punt (21-Novembre-2006)

3 comentaris:

  1. Encara hi va diguer anar lo Joel Bonet de representant ....

    ResponElimina
  2. Ara sembla que les Corts valencianes volen saber com es construeix i què es construeix a casa nostra. Ja esmolen les eines per les següents reivindicacions transvassites. Per cert, és ben curiosa aquesta costum dellà ls fronteres catalanes, de inmiscuïr-se sempre amb el què fem o deixem de fer a casa nostra, sia l'aigua, les urbanitzacions, les fàbriques, els aeroports, els diners... Potser serà hora de començar a dir els catalans a la resta el què han de fer i el què no han de fer: Sobretot amb el nostre 18% d'aportació a l'Estat.

    ResponElimina
  3. Les Corts Valencianes , prou feina tenen per saber qué i com es contrueix a casa seva..

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta