21 de novembre del 2006

Franquet dóna suport al cabal ecològic de la Fundació Nova Cultura de l'Aigua

El tinent d'alcalde de Tortosa i president de l'Empresa Municipal de Serveis Públics (EMSP), Josep Maria Franquet, va donar suport ahir a la proposta de règim hídric per a l'Ebre que la Fundació Nova Cultura de l'Aigua va fer pública diumenge a Saragossa. Segons Franquet, els 9.000 hectòmetres cúbics anuals i el cabal ecològic amb una mitjana de 285 metres cúbics per segon s'aproxima a l'última proposta tècnica defensada pel regidor i enginyer tortosí, que era d'uns 270 metres cúbics per segon aigües avall de Xerta, si se sumaven els 4 metres cúbics per segon del minitransvasament a Tarragona. «No puc fer una altra cosa que afegir-me entusiàsticament a la proposta de règim hídric que ha fet la Fundació Nova Cultura de l'Aigua, ja que hem arribat a la mateixa conclusió, encara que jo vaig fer servir una altra metodologia i altres criteris, més tècnics i matemàtics», va concloure Franquet.

El Punt (21-Novembre-2006)

4 comentaris:

  1. Suposo que el meu contertulià, el sr. mc calan, hi estarà completament d'acord, no?

    ResponElimina
  2. Fins quan tindrem les mateixes persones, discursos i temperaments: D'on no hi ja, no pot rajar ?.
    Per cert, es vergonyós (des de que hi han eleccions) com es manipulen
    les obres públiques abans dels periodes electorals i com els ciutadants tragem ( encara que cada cop menys). Fins quan el poble
    no reaccionarem ?

    ResponElimina
  3. A partir d'ara la lluita és pels cabals ecològics.
    Calen molts suports per aconseguir que lo riu no sigui la merda de 80m/s que portem des de ja he perdut lo conte.

    Lo riu és vida
    Cabals ecològics ja!

    ResponElimina
  4. El meu desacord amb vosté no es pel mínim cabal ecológic...Segurament deu èsser estructural..

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta