23 de novembre del 2006

La desaparició temporal d'un pas de vianants propicia l'atropellament d'un veí a Tortosa

La veritat és que és un fet gens habitual. Els serveis territorials de Carreteres van realitzar dimarts a la nit els treballs de renovació de l'asfalt de l'avinguda Colom, al barri de Ferreries, i ahir pel matí es va produir un atropellament per la desaparició temporal d'un pas de vianants. Molts coneixereu el pas de vianants que hi ha a l'altura de l'oficina de Caixa Tarragona, just davant de la botiga de mobles d'Alado. La renovació del paviment va fer desaparèixer la senyalització horitzontal, però tècnicament crec que el pas de vianants continuava habilitat, ja que a una banda i a l'altra encara del carrer encara hi havia els senyals verticals que adverteixen de la proximitat d'un pas de vianants. Un home d'avançada edat va voler travessar l'avinguda Colom per aquest mateix punt i una moto li va passar literalment per damunt, així que l'ancià va haver de ser traslladat i ingressat d'urgències a l'hospital Verge de la Cinta. Després van dir-me que ahir van produir-se altres situacions perilloses, ja que alguns cotxes circulaven a gran velocitat per l'avinguda Colom renovada, i no respectaven el pas de vianants. Com que sóc així, vaig decidir provar-ho per mi mateix i a la nit, tornant cap a casa, vaig estar una estona per travessar el carrer, ja que cap cotxe va cedir-me el pas. En línies generals, l'incivisme dels conductors tortosins és molt alt. Sort que ara els nous passos de vianants, pintats amb pintura nova al damunt del quitrà nou, es veuran molt bé i ja ningú tindrà cap excusa.

9 comentaris:

  1. A Amposta estan adoptant una mesura interessant. Fins ara teníem bandes transversals, molt emprenyadores i segurament perjudicials per als amortidors, malgrat que vagis poc a poc. Per en alguns carrers ens han posat passos elevats. No emprenyen tant i són igualment efectives. Espero que eliminin d'una vegada les bandes aquelles.

    ResponElimina
  2. Les bandes d'automobilistes de pedal llarg i poca molla, és el que hem d'eliminar. manera: que el carnet de conduir sigui tant dificil de treure i llarg com un FPII com a mínim. A fi de comptes, un carnet és una porta a una feina i quina feina hi ha al cap de vint hores mínimes de pràctica? La de xofer.

    ResponElimina
  3. ESto es lo que puede darse, por ejecutar todas las obras a la vez en lugar de hacerlo por zonas y empezar y terminar una zona ántes de pasar a la siguiente...........

    ResponElimina
  4. A tortosa hi ha molt poc respecte pels vianants!! a altres ciutats més grans la gent para molt més als passos de peatons!! i abans de que tu facis la intenció de passar!! hi ha molt poc civisme!!

    ResponElimina
  5. Us diré que fa anys que porto la meva campanya personal contra tots els incivismes circulatoris.Som penosets/es.
    Però l'ajuntament ens ajuda a la psicopatia. Els grans embussos a Descarrega, a les rotondes de l'eix de l'Ebre, al l'entrada de Tortosa, tot alhora, la fa una ciutat de bojos.
    No m'estranya que les analítiques de l'aigua del riu tinguen tants ansiolítics i calmants.
    Tenim mobbing comunitari?
    Que val més l'asfalt o la salut dels ciutadans?
    Seria una nova manera d'enfocar la vida.... controlar l'index d'estrès, i ajustar-lo. O no ens ho mereixem?

    ResponElimina
  6. Tortosa = CAOS
    Sabaté = anarkosindicalista alliberat en el caos

    ResponElimina
  7. Mala gestió és tot això

    ResponElimina
  8. Així que el fet que hi higue conductors incívics i gens respetuosos és culpa de l'ajuntament? ¬¬" Anda que... Aixó són excuses per a no admetre de qui és realment la culpa, dels sonats que condueixen de qualsevol manera i se consideren els reis de la carretera per damunt de qualsevol norma...

    ResponElimina
  9. Això mateix!! Estic d'acord amb l'anonim anterior. Ja esta bé d'excuses, i que els conductors se responsabilitzen del que fan. Un cotxe pot ser una arma mortal, no se l'ha de portar de qualsevol manera!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta