20 de novembre del 2006

La despesa corrent de Tortosa pujarà un 9% i l'oposició espera un pressupost 'd'any electoral'

L'Ajuntament de Tortosa ja encara la recta final de la redacció del pressupost de la corporació municipal per a l'exercici del 2007. Fa unes setmanes ja van aprovar-se les ordenances fiscals per a l'any que ve, i la previsió era aprovar el pressupost durant el mes de novembre, però els efectes de la campanya electoral han acabat retardant el procés (cosa que mai acabaré d'entendre). En les últimes setmanes, s'ha forçat la màquina i fins i tot hi ha hagut reunions d'equip de govern algun dissabte al matí. D'altra banda, la comissió informativa d'Hisenda va veure també, divendres passat, els primers números del pressupost del 2007. Així, el primer que ha transcendit és que la despesa corrent de l'Ajuntament pujarà un 9%, i que el capítol de transferències ho farà un 5%. L'oposició encara no ha vist els capítols de personal ni el d'inversions, però esperen que el govern municipal presenti unes inversions "por todo lo alto", tenint en compte que el 2007 serà un any electoral.

3 comentaris:

  1. Sí, jo també em pujaré el pressupost enguany. Què carai!

    ResponElimina
  2. Ole Oleeeeeeeeeee!! D'aixó se'n diu tirar la casa per la finestra!!Any electoral...Tothom a buidar les arques!! Qui vingui, ja s'aclarirá..Perqué penseu que vaig comentar fa uns dies que la quebra técnica está al caure...?

    ResponElimina
  3. La candidatura del actual alcalde es un bluf!! precissament per aixó!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta