20 de novembre del 2006

Forés (ERC) viatja a Saragossa amb la PDE

El cap de llista d'ERC a Tortosa, Ricard Forés, explica al seu bloc que ahir va formar part d'una comissió d'Esquerra-Tortosa que va viatjar a Saragossa per conèixer de primera mà les reivindicacions comunes de les organitzacions de la tota la conca de l'Ebre. Forés ens recorda que també hi eren, entre d'altres, la Plataforma en Defensa de l'Ebre, Coagret, Ecologistas en acción, Promotores de la Fundacion Nueva Cultura del Agua de Navarra, Asociación rio Aragon, Asociación Jalón Vivo i Asociación de afectados por el embalse del Val, entre d'altres. L'alcaldable republicà considera que està ben clar que la feina en defensa de l'Ebre no està acabada, ja que la modificació del PHN ha deixat encara amenaces tant greus o més que el propi transvasament. Segons Forés, "cal tornar a lluitar per assegurar un riu Ebre viu".

9 comentaris:

  1. Fores està desesperat x sortir a la foto. Del no res ara vol ser alcalde, quin ilus. Abans cal demostrar lo que vals noi.

    ResponElimina
  2. Fores no fa res. Eslogan de campanya de les municipals.

    ResponElimina
  3. Forés sortirà a la foto perquè serà el director de gobernació al territori.

    ResponElimina
  4. I per a ancalde qui?

    ResponElimina
  5. eLL,O POTSER mARTORELL

    ResponElimina
  6. o l'ex-grenyes Peiró.

    ResponElimina
  7. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Forés a Governació, dieu? Però ja s'ho ha guanyat? Me sembla que a n'este xic lo que li agrada és viatjar: Tortosa-Mallorca-Tortosa... i ara Saragossa. Com ha de fer ciutat així, com?

    ResponElimina
  9. Tothom té dret a presentar-se com a Alcaldable sense tindre de demostrar abans res que no sigue que ets legal.
    Ricard tindrà de demostrar lo que val una vegada haigue entrat a l'Ajuntament.
    si los que no li han pogut trobar cap defecte, l´´unic que poden dir és això, deu ser que està fent les coses bé.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta