19 de novembre del 2006

Ramon Roig envia 'a la merda' Morron i el Grup de Científics i Tècnics per un Futur No Nuclear

El riberenc Ramon Roig, que va ser portaveu de la ja dissolta plataforma de la Ribera d'Ebre, ha trencat avui el seu silenci electrònic habitual, i ha enviat un missatge a la llista de correu d'Ebrencs, en què ha volgut deixar les coses clares al portaveu d'Ecologistes en Acció a Tarragona, Jaume Morron. Roig, que diu que fa dies que llegeix amb deteniment el debat eòlic que s'ha generat a la llista d'Ebrencs, afirma que hi ha coses que "passen de la ratlla i superen el que és admissible". En concret, Roig fa referència a un article signat pel Grup de Científics per un Futur No Nuclear, que Morron havia enviat a la llista. Segons Roig, és un "fill de puta" la persona que haja escrit la frase "com també callen, de forma sospitosa, per l'enverinament radioactiu dels sistemes naturals degut al funcionament normal de les centrals". Una frase amb què l'article valorava la preocupació d'alguns grups proteccionistes del territori per la mort d'un voltor al costat del parc eòlic de Vilalba dels Arcs. De fet, a l'article es deixa entendre que algú ha portat carronya al costat dels parcs eòlics, per provocar la mort per impacte dels rapinyaires. "Ves a la merda tu i els que han escrit això!!!", conclou Ramon Roig. Podeu llegir l'article complet al següent enllaç, Silencis i cridòria. Voltors i aerogeneradors.

3 comentaris:

  1. Carronyaire és lo personal que mos vol malmetre i malvendre la Terra Alta a canvi dels diners de l'especulació eòlica.

    ResponElimina
  2. la merda esta tota als pastelest de ramon

    ResponElimina
  3. Molt bé Ramon,aquest Jaume Morrón que està al servei dels especuladors eòlics es mereixia una resposta així.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta