18 de novembre del 2006

La PDE i altres grups es concentren a Saragossa

La Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) té previst que unes 200 persones viatgin demà a Saragossa, amb l'objectiu de participar en una assemblea en què diferents grups de tota la conca reclamaran una moratòria de nous projectes d'embassaments i regadius. A més, els activistes faran una concentració «lúdica i festiva» al davant de la seu de la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE), que per primer cop en la història, el 27 d'octubre, va convocar a una reunió la PDE, Coagret, Adena WWF, Seo-Birdlife, Ecologistes en Acció i el grup aragonès Ansar. La CHE va convidar els moviments socials i els grups ecologistes a participar activament en la redacció del nou pla hidrològic de l'Ebre, en aplicació de la directiva marc d'aigües. La PDE vol fer sentir la seua veu a Saragossa per evitar que s'autoritzin més embassaments i regadius fins que estiga aprovat el règim hídric del tram final del riu, i per aturar el Xerta-Sénia i que s'intenti reforçar el minitransvasament de l'Ebre al Camp de Tarragona.

El Punt (18-Novembre-2006)

1 comentari:

  1. EL PRIMER DIPUTAT VERD CATALÀ AL CONGRÈS
    EL PROPER DIVENDRES DIA 1 DE DESEMBRE A LES 19.00 H ,

    ELS VERDS FEM UNA PRESENTACIÓ

    JOAN OMS, DIPUTAT AL CONGRÉS, històric de Els Verds dels 80.
    Gran activista contra el transvasament de l'Ebre.
    Els Verds hem col-laborat i col-laborem molt en la Defensa d'aquesta zona natural.


    L'Acte- Es tracta d’un acte de presentació del procés obert en el cicle electoral del 2003-2004 on fer compatible l’avenç de l’espai verd amb tres elements capdals : l’ enfortiment del moviment social ecologista; l’avenç del cooperativisme social i ecològic i la intervenció verda als marcs instituiconals afaborint nivells de canvi ecològic amb sintonia amb els altres elements.

    Les opcions de canvi a tot Europa avui implican també un nivell de aliances i acords entre l’espai socialista i l’ espai verd. Tanmateix l’avenç d’aquesta opció només es posible amb un reforçament de la realitat de Els Verds, els seus paradigmes i propostes i la seva realitat de implantació i agrupament.

    En el decurs de l’acte es presenterán les 12 propostes de treball per un canvi ecològic que seràn motiu de la sinergia ecologista i del treball a les institucions. Els Verds tenim ara dos Diputats al Congrés i un Dipoutat al Parlament Europeo amb la posibilitat ara de ampliar la nostra representació.

    En el decurs del acte es formularan comisions de treball per tal de aprofundir els temes i llur interrelació amb el moviment social i cooperatiu. Essent aquest acte el primer d’ún seguir d’ells per l’avenç de Els Verds i per anar vehiculant propostes i iniciatives.

    Rebeu una cordial salutació .





    Us esperèm a tots i totes el dia:

    DIVENDRES 1 DE DESEMBRE A LES 19 H DEL VESPRE



    I el Lloc:

    CENTRE DE CULTURA CONTEMPORÀNIA DE BARCELONA

    C/ Montalegre, 5 – aula 2

    08001 Barcelona

    Metro – Catalunya L1 i L3 / Universitat L1 i L2

    Ferrocarrils Generalitat i RENFE Rodalies

    ELS VERDS-OPCIÓ VERDA

    Barcelona, info@elsverds-opcioverda.org

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta