9 de novembre del 2006

Marta Cid sona com a delegada, però Lluís Salvadó encara no està descartat

La diputada ampostina i exconsellera d'Educació, Marta Cid, podria ser la nova delegada de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, en cas que ERC torni novament al Palau Abària. Davant d'un grup de periodistes, Cid no ha descartat avui al matí aquesta possibilitat, però diferents cercles republicans han asseguretat que l'exdelegat Lluís Salvadó té el 90% d'opcions de tornar a ocupar el càrrec. Segons diferents fonts, Cid no voldria deixar l'acta de diputada, i també és possible que l'exconsellera vulga preparar la campanya de les eleccions municipals, sobretot si acaba sent la candidada d'ERC per Amposta. Altres noms republicans que havien sonat en les últimes hores per ocupar el despatx principal del carrer Montcada són el de l'exdelegat de Comerç, Josep Felip Monclús, i el de l'alcalde de Flix, Pere Muñoz, però sembla que a hores d'ara Salvadó torna a encapçalar totes les travesses.

20 comentaris:

  1. Si ERC tornés a estar al cap de la delegació del govern a les terres de l'ebre tindríem sort!! En tots estos mesos que los socialistes i iniciativos han estat sols no s'ha notat en res, en canvi, quan estaven los republicans se veia que feien faena.

    ResponElimina
  2. Gustau. mira està molt bé això del bloc però a vegades crec que aneu un poc massa lluny. Els rumors no tenen cap validesa informativa. Quan algú fa correr rumors i més si es tracta d'un mitjà de comunicació com és el teu bloc, l'únic que es pot aconsseguir és que acabis sortint fent de poli bo i recomanant prudència als anònims, en canvi, aquesta prudència no la tens quan publiques noms sense tenir la certesa dde que existeix la possibilitat. Mira, de candidats a delegat, i més tenint en compte que aquí no cal ser funcionari hi han centenars. Persones d'ERC capaces de fer-ho igual o millor que tots els delegats i delegades que hem tingut a les TTEE: centenars. Al publicar noms l'únic que fas és incitar a la polèmica i als mals rotllos dintre d'ERC. Ja se que ERC no és sant de la teva devoció, que tires més cap a la rosa però com a periodista, i crec que eres dels excel.lents, no et pots permetre aquestes lleugereses.

    ResponElimina
  3. Gràcies per il·luminar-me amb aquesta lliçó de periodisme.

    ResponElimina
  4. de res home, ja saps a disposar.I tu a aplicar-te.

    ResponElimina
  5. Aquest seminari de periodisme virtual, és zip o rar? És gratuït? La matrícula és indefinida? Hi ha diploma a la fi del curs i té validesa oficial?

    ResponElimina
  6. Pos jo trobo que l'article està molt bé i no soc del PSC.
    Felicitats Gustau, estas fent una molt bona faena!

    ResponElimina
  7. A ERC saben molt de periodisme. Tant, que la cap de premsa de Salvadó no tenia la carrera.

    ResponElimina
  8. No ens desviem del tema, per favor...

    ResponElimina
  9. Ja t'ho havia advertit. Estàs donant peu a aquestes desviacions amb els rumors amb noms i cognoms que publiques sense tenir-ne la certesa. Potser si que caldria un curset de reciclatge. I sense cap intenció d'il.luminar a ningú, trobo que ja ho estem tots prou. serietat si us plau.

    ResponElimina
  10. Gustau,
    tu ni cas!
    vols que et passe algun nuvol d'estos que tinc per casa meua?
    Felicite-mos
    Sha acabat la sequera!

    ResponElimina
  11. Este d'ERC que es queixa tant potser està nerviós perquè no surt a cap quiniela.

    ResponElimina
  12. Hola,
    pos per a mi el millor periodista que hi ha hagut mai és la Rana Gustavo però no m'acabava d'agradar, tenia tendència a beure només aigua.

    PS: Si us plau no us penseu que m'estic posant amb l'autor del bloc per la similitud dels noms

    ResponElimina
  13. Avui la premsa ha tret tants candidats que sembla un concurs de mèrits. Vega, Monclús, Muñoz, Aspa, Cid, Salvadó... no sé si me'n dixo algun o què. I això sense saber encara de qui dependrà la delegació del govern. Em sembla que del PSC només li adjudiqueu a Castelló, que diu que s'ha sentit molt còmode al despatx del palauet.
    Aposto per ERC, però no per Salvadó que "se sent molt còmode a l'empresa privada" (ho diu la veu de l'ebre, no jo!!).

    ResponElimina
  14. ai, quan he dit que "aposto per ERC" volia dir que "jo voldria que la tingués ERC". Ara he pensat que potser podia semblar que jo tenia indicis d'alguna cosa que no tinc.

    ResponElimina
  15. Rumors o no, va de conya ¡¡¡

    M'agrada força com es comenten aquí les coses que passen, des de que vaig enganxar-me, ja fa unes quantes setmanes, he pogut assabentar-me molt millor del que passa al territori.

    Em dona al nas que el pròxim delegat/a ni serà verd ni serà rosat ...de quin color serà?

    ResponElimina
  16. No sé perquè hi ha gent que es molesta tant. Que jo sàpigue Gustau no ha publicat aquest reguitzell de noms al diari on treballa sinó al seu blog, que és el lloc per fer-ho. Les lliçons sobre periodisme ja les donen a les universitats, i per això Gustau sap diferenciar molt bé on escriu les coses.
    Bona feina!

    ResponElimina
  17. La rumorología normalment sempre va acompanyada d'intencionalitat, perque mai pot èsser noticia. La noticia es basa en fets constatables..La rumorología no.

    ResponElimina
  18. Esperem que la delegació caigue en mans d'ERC, els del PSC són uns sectaris

    ResponElimina
  19. En qualsevol cas; sirán criteris polítics els que regirán els nomenaments..Oi Gustau..??

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta