29 de novembre del 2006

Preocupació per la desaparició de les tanques a les rampes d'accés del pont de Tortosa

Diferents persones m'han fet arribar la seua preocupació per la desaparició, de moment sembla que provisonal, de les tanques de seguretat que separen les voreres i la carretera a les rampes d'accés al pont de l'Estat. Crec que la idea és posar unes baranes més urbanes i modernes, tant a la banda de dins Tortosa com a la part de Ferreries, o com a mínim construir un petit mur per evitar que els cotxes puguin envair les zones reservades als vianants. Ara ja m'he acostumat, però els primers dies feia impressió caminar pel pont i veure els cotxes passant pel costat, de vegades a velocitats excessives i sense tenir cap tanca de protecció. Pel que veig, a la gent que m'ha parlat li passa el mateix. Personalment, també trobo a faltar que no s'hagi repintat el pas de vianants que hi havia just davant de la farmàcia Gamundi, a la cruïlla de la baixada del pont amb el carrer Llarg de Sant Vicent. La majoria dels cotxes paren i cedeixen el pas als vianants, però d'altres no. En aquest sentit, recordem que la setmana passada una moto va atropellar un ancià per la desaparició temporal d'un pas de vianants a l'avinguda Colom.

4 comentaris:

  1. L'altra tarda, un vianant em va donar un bon ensurt, saltant al mig de la carretera, en plena pujada del pont cap a Ferreries. A veure si no triguen, aquestes baranes.

    D'altra banda, recordo que hi ha el pont del tren que si serà així o aixà; vet aquí que se m'acut que podria ser el de l'Estat el peatonal i per a bicicletes, mentre el del tren, per a cotxes, directes cap a el flamant aparcament soterrani que serà en aquella futura rambla a l'estació.

    És una idea que se m'acut en veure el pont de l'Estat sense baranes i cavilant que, tot plegat, aquest sí que queda al mig del poble; podrien deixar circular solament peatons, bicis i l'autobus. EU!

    ResponElimina
  2. Pos jo prefereixo el pont sense estes baranes. Al principi potser fa una mica d'impressió però després d'acostumes.
    De fet, es tracta d'una situació igual que la de la resta de les voreres de la ciutat, no veig per què ha d'haver tanca aquí (ja s'ha conservat un tram a la corva perquè és on poden perdre el control els vehicles) . L'avantatge és que hi ha més amplada de vorera que falta li fa.

    ResponElimina
  3. Pos jo he vist empastrar-se contra la barana més de un i més de dos cotxes, i un dia fins i tot un camió sense remolc ... I cada dia la gent va més boja en lo cotxe. Si fóssem persones estaria bè així, però més d'un és un animal al volant, i no te dic per les nits, que los cotxes i les amotos volen pes estes costes, pareix l'equipo A a San Francisco.
    Com dia mon iaio, pendrà mal algú aquí.

    ResponElimina
  4. al usuario anónimo:
    tu comentario me parece injusto y además profundamente insolidario, se nota que puedes andar, por lo que todos tus problemas se limitan a la costumbre de la "impresión" pero te puedo asegurar que la vida se ve diferente desde la "visión"de una silla de ruedas o desde una "moto" como la que poseo.......... si tú tienes el derecho a circular los demás también......... piénsalo.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta