16 de novembre del 2006

Woody Allen surt al projecte del campus

Com ja heu vist, ahir va fer-se a Tortosa l'acte d'obertura del curs acadèmic de la URV, així com la presentació del projecte del campus que s'ha de construir al parc de la Fira, al barri de Remolins. En el següent vídeo podreu veure que, a la recreació virtual del projecte, apareix un convidat ben especial: ni més ni menys que l'actor i cineasta nord-americà Woody Allen!

7 comentaris:

  1. Fantàstica la feina que fas des d'aquest blog! Gustau, desitjo que continues fent-la molt de temps. Hi ha un parell que hem descobert "La Marfanta" no fa gaire i estem ben enganxats ;)

    ResponElimina
  2. Recolzo el comentari d'abans.

    I si, és el Woody. Ningú al planeta te el seu posat. ;-)

    Això de la Realitat virtual ... bé, ja serà, després del Parc temàtic medieval, un altre vídeo ens desentrella el futur. I així tancant els ulls pos fa bona pinta. Veurem si lo verd de dalt les teulades es gespa o què.

    I, preparem-nos per immortalitzar la nostra existència a l'embús de Descarrega.

    ResponElimina
  3. És que faran un campus de cine!!!

    ResponElimina
  4. Gustau ; em pots dir l'autor nipó de la banda sonora; és molt apagadissa.

    ResponElimina
  5. La cançó és el tema de la capçalera d'una sèrie manga. Ja et diré exactament el nom de l'anime, l'autor de la BSO i qui la canta.

    ResponElimina
  6. espero la resposta

    ResponElimina
  7. La cançó és el tema de capçalera de la sèrie Metamorphose, i l'intèrpret de la cançó és Yoko Takahashi. Crec que els compositors són Kono Minikuku i Utsukushii Sekai.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta