21 de desembre del 2006

«Els veïns de Campredó sortirem al TBO»

«En lloc de sortir als diaris, els veïns haurem de sortir al TBO», va afirmar ahir la portaveu dels veïns afectats per l'aplicació de contribucions especials a Campredó, Cinta March. La portaveu veïnal va recordar que el síndic de greuges, Rafel Ribó, els va donar la raó al maig, i va advertir l'Ajuntament de Tortosa que estava cometent una actuació «discriminatòria». March va detallar que l'Ajuntament obliga un grup de deu veïns a costejar el 50% de les obres d'urbanització del tram d'un carrer que la mateixa administració va deixar inacabat l'any 2003. «Després de rebre la resolució del síndic, l'Ajuntament encara ens va notificar que estàvem obligats a pagar la nostra part», va afegir la portaveu, que va explicar que ja han presentat un recurs de reposició i també una instància, per evitar l'aplicació de les contribucions. En aquesta línia, March va precisar que cinc dels sis veïns afectats negativament han de pagar més de 2.300 euros pels cinc metres lineals dels magatzems que les seues cases tenen al nou carrer. Però les obres d'urbanització, que van començar al setembre, no preveuen la construcció de rampes davant de les portes dels magatzems, i ara l'Ajuntament els obliga a obtenir una llicència de gual, per aconseguir que els rebaixin les voreres. «No només estem discriminats en relació amb els veïns del mateix carrer, que no van haver de pagar res l'any 2003, sinó que la nostra part de vorera no estarà rebaixada», va denunciar. «Si l'Ajuntament no ho arregla, haurem de posar pegots de ciment o fustes, i una obra nova es convertirà en un bunyol», va dir.
D'altra banda, la portaveu veïnal va explicar que intentaran que el ple de l'Ajuntament torni a debatre la qüestió, per deixar sense efecte l'aplicació de les contribucions especials, ja que els veïns han reforçat els suports polítics. Així, mentre que fa un any només ERC i CiU els donaven suport, March va afirmar que després de la carta del síndic també tenen el suport d'IPE, ICV i del regidor socialista Rafel Lluís, que és el delegat de l'alcalde a Campredó. «A més, el consell assessor també ha tornat a aprovar una moció en favor nostre, aquesta vegada unànime, encara que ja sabem que l'alcalde dirà que les resolucions del consell de barri no són vinculants», va lamentar March.

El Punt (21-Desembre-2006)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta