21 de desembre del 2006

L'EMD de Jesús debat avui una moció per reclamar un altre traçat de la variant

El ple de l'EMD de Jesús sotmet a aprovació aquesta nit una moció consensuada pels grups polítics de CiU, Independents per l'Ebre (IPE) i el PP, que reclamarà deixar sense efecte l'estudi informatiu de la variant de l'eix de l'Ebre (C-12) que ha previst la direcció general de Carreteres, ja que travessa la zona de xalets del Canalet. Finalment, la junta veïnal no debatrà una moció unitària, ja que el grup del PSC hauria preferit quedar-se al marge de l'acord, que proposarà desplaçar el traçat més a l'oest i en paral·lel al canal Xerta-Sénia, com demana la plataforma Salvem lo Canalet. A més, la moció sol·licita a l'Ajuntament que no incloga el traçat de Carreteres a la versió definitiva del pla d'ordenació urbana municipal (POUM), i l'aprovació d'una moció conjunta en el ple de Tortosa, per mostrar el rebuig del consistori a l'actual proposta de traçat. El document, que si no hi ha sorpreses d'última hora serà aprovat amb els vots de CiU, IPE i el PP, remarca que l'EMD considera que la variant de l'eix de l'Ebre és necessària, i adverteix que el nou POUM tortosí consolida la zona del Canalet com la d'expansió urbana del poble de Jesús, que quedaria «escanyat» amb el traçat actual.

El Punt (21-Desembre-2006)

6 comentaris:

  1. Socialistes de L'EMD, a qui serviu? a Sabate, a Tortosa ciutat, al PSC a la Generalitat? o a Jesús com sería la vostra obligacio?.
    Axi voleu governar?...quan les ranes crien pel.
    Res mes....de moment

    ResponElimina
  2. La gent se fa xalets il·legals al camp i després pretèn exigir que una carretera que és cabdal per la ciutat no els destorbi i passi a set quilòmetres de distància per poder continuar disfrutant d'un privilegi fora de la legalitat urbanística. Què voleu que quedi tan lluny l'Eix de l'Ebre com l'autopista Ap7 o l'estació de L'Aldea? Tortosa incomunicada per culpa dels que no paguen ni contribució d'urbana... Quins c!"$%"s

    ResponElimina
  3. Com sempre no us deixeu enganyar, conec el document i esta tant mal redactat que qui us porta a l'hort es CiU, i "pataqueta" que sembla el bo, pero de bo no te res, només ho fa per electoralisme.

    ResponElimina
  4. Al 2n anònim: la majoria de xalets són legals, si ben cert és q algun d'il·legal hi ha!! o sigue q la majoria si q paga contribució!!
    al 3r anònim: ja voldrien molts polítics ser com "pataqueta"!! Electoralisme!?!? si Sabaté fes x Tortosa, la meitat q ell fa x Jesús...les coses anirien mooooolt millor x a tots!!!
    Vinga!!
    MOLt BN NADAL!!

    ResponElimina
  5. Aquí els que enganyen i van de corderets, es l'equip de gobern en ple, amb el PSC el capdavant. Ja fa molt de temps que tenen informació i la callen. Perqué?. Son molt "inteligens" en fer actuacions d'amagat.S'els veu el plumero cada cop mes aviat i mes vegades, si tirem de la manta els agafará una pulmonía.Continuará...

    ResponElimina
  6. plataforma SALVEM LO CANALET, no feu cas dels politics d'aquí ni de la Generalitat.Els d'aquí perque defen descaradament el sillon i els d'allá sols coneixent el cinturó metropolitá de BCN la resta van perduts COM SEMPRE.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta