28 de desembre del 2006

Fotos robades ebrenques

Durant el Dia dels Innocents està socialment acceptat que els mitjans publiquin alguna notícia falsa, que moltes vegades traspassa els límits del que és absurd o senzillament impossible. Per aquestes dates també es fan resums de l'any amb les pífies més sonades dels personatges públics, o bé programes especials amb enganyifes de càmera oculta, en què els famosos apareixen en situacions compromeses. Per això, La Marfanta us ofereix avui aquesta foto robada, que és un dels fenòmens més recents a la xarxa. La gent fa fotografies o vídeos amb el telèfon mòbil, i després s'envien per correu electrònic o es pengen a Internet. En aquesta foto robada podem veure el secretari general de la UGT a les Terres de l'Ebre, Wifredo Miró, tancant els ulls una estoneta, durant una presentació pública a la premsa, el passat 14 de desembre, i aprofitant que aquell dia només hi assistia com a públic. Això sí, encara que els sindicats sembla que estiguin adormits, sempre estan alerta... En obrir els ulls, Miró no va dubtar en carregar durament contra la política laboral de l'empresa Rehau, que era una de les empreses que convocava l'acte.

3 comentaris:

  1. wifredo, xollaaaat!

    lo morro més gran de les TE!

    au que t'aixuguen!

    ResponElimina
  2. esto de los sindicatos tienen una cara que se la pisan a todos se les puede aplicar el anuncio del danone esto no es lo que era pero la culpa la tenemos los currantes que con 5OO euros de nomina tiramos
    de mecha viva la CNT. ca... facistas

    ResponElimina
  3. Quan et despertes.. pega una ullada als formularis que fan emplenar com a solicitut de treball a l'agrofruit..
    una de les perles: saber quines revistes compres.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta