28 de desembre del 2006

Doningo Tomàs podria ser l'alcaldable d'una nova llista independent a Tortosa

L'activista cultural Domingo Tomàs, responsable de la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, ja ha confirmat que té la intenció d'encapçalar una nova formació independent, i que per tant optarà a l'alcaldia a les municipals del 2007. Tomàs va ser secretari de Política Municipal d’ERC a Tortosa i número 3 dels republicans a les últimes eleccions, però va abandonar el partit pel fet de no compartir el projecte polític del nou candidat dels republicans, Ricard Forés. De fet, a les eleccions internes d'ERC, Tomàs havia optat per donar suport a l'altre candidat a alcaldable, Josep Felip Monclús. A l'abril, Tomàs ja va advertir que deixaria passar tot l'estiu i les festes de la Cinta abans de decidir el seu futur polític, ja que tenia la intenció de continuar de forma activa a la política municipal. Ara ha transcendit que Domingo Tomàs -que avui es troba fora de Tortosa- no només integrarà una candidatura, sinó que també podria encapçalar-la, amb l'objectiu d'aglutinar políticament bona part del moviments juvenils, associatius i culturals de la ciutat. Així, la nova formació independent, que encara està buscant un nom i unes sigles per acudir a les eleccions, estaria integrada bàsicament per gent jove, d'entre 20 i 40 anys, amb la voluntat de rejovenir el saló de sessions de l'Ajuntament, aportar idees noves i preparar Tortosa per als reptes del futur.

Per saber més:
-Entrevista a Domingo Tomàs: "La Cinta s'organitza per Compromís"
-Tomàs es donarà de baixa d'ERC però vol continuar a la política tortosina
-El número tres d'ERC dimiteix de l'executiva local

23 comentaris:

  1. Llàstima que sigui una innocentada, sinó tindria el meu vot!!!

    ResponElimina
  2. com t'has passat gustau!!!!

    ResponElimina
  3. ... si és cert, sona a CUP.

    ResponElimina
  4. Jo també el votaré

    ResponElimina
  5. no tindrem tanta sort roquet, de totes maneres... no veig a Domingo Tomàs montant una CUP

    ResponElimina
  6. Potser que fos la millor alternativa per al govern de Tortosa.

    ResponElimina
  7. jo també el votaré, crec que Gustau ens ha colat una inocentada.

    ResponElimina
  8. "La sala llama a Gustau al estrado"

    ResponElimina
  9. una cup. què esteu sonats o què? Aquet té d'independentista lo que jo de madridista i d'esquerres lo que jo de beato. Si fa 4 dies feia campanya contra els sindicats.

    ResponElimina
  10. pos xic jo penso que Domingo no té res a pelar, Ricardo Forés arrasssarrraaaaaà!

    ResponElimina
  11. hola!!!
    penseu que si domingo se presentes quanyaria pk tindria tots lo bots!!!
    Penseu que en los diners que li an proporcionat montar lo local que tenim!!!
    anim a tots trankil domingo tots estem en tu!!!
    B7S a tota la colla
    i recordeu que....
    a le 5 servimos las pastas.ariveresci!

    ResponElimina
  12. pos pa sabates i "bel.los" pos millor un marxòs!

    ResponElimina
  13. Algú m'ha comentat que ahir a l'ajuntament feien travesses i en totes el futur partit de domingo tomas treia representaició, fins i tot era determinant pels pactes...

    ResponElimina
  14. Si Domingo es presenta, ja poden tremolar los que tenen la cadira pegada al cul que no caldra disolvent per desfer-ho ja que sels despegara sense res......

    Seria un bon començament d'any per a Tortosa.
    BANDO:
    "S'HA CONTRACTAT UNA EMPRESA DE CAZAFANTASMES I FUMIGADORS DE PARASITS I RA... PER NETEGAR L'AJUNTAMENT DE TORTOSA"

    ResponElimina
  15. Ia anava sent hora de que algu ensenyes a l'ajuntament de Tortosa com se fan les coses! ara si que a tortosa s'hi podra vieure!

    vinga domingo ke tu pots!

    ResponElimina
  16. toca la fava... a veure si d'este encara en fareu un sant, que tots lo cineixem i es un interssat de collons.

    ResponElimina
  17. Si xiquet, si que és un interessat, pero no en el sentit que tu tens. Sino un interessat per Tortosa, per la gent jove, per la cultura i per a que els 4 xupatintes de Tortosa sels acabe el xollo.

    ResponElimina
  18. Pos mira que este domingo sempre està al peu del canyó, just el contrari de Sabaté que prioritza Madrid, Barcelona,... i figues a la gorra tu.

    jo també et votaré.

    ResponElimina
  19. Per cert, no sé si a algú de l'oligocràcia (per no voler dir "màfia", que queda molt feo) de la cultura i espectacles de Tortosa els hi farà gràcia que algú que no és un dels seus amics pugui ser qui els hagi de contractar o que, simplement, es poguin fer coses des de l'ajuntament sense tenir que anar pangant-ho tot a aquests. Pot ser divertit.

    ResponElimina
  20. yo tambien te botare uno mas en el corrale...

    ResponElimina
  21. Em feu gràcia, com pot representar la cultura un ignorant com ell, com a molt el seu interes com ha fet sempre, sort que es una inocentada, perquè quan un pensa que la cosa no pot anar més malament, sempre ens podem trobar amb algun fals per a acabar d'arrodonir-hu.

    ResponElimina
  22. hola!!!!

    jo a voste no el coneixo de res pero se que no estas molt enterat de la pelicula,pero domingo es una gran persona i per tortosa ell a fet molt com presenta un grup d'abanderatsa a tortosa i moltes coses mes i ademes sempre esta al peu del conyoa amb els pocs diners que ens han donat a fet un local la mar de xulo i bonic cosa que voste nomes fa que critica

    ResponElimina
  23. T’agradi o no avui és indiscutible que Domingo Tomàs és una de les persones que a Tortosa representa la cultura popular i tradicional.
    El fet de classificar-lo com un ignorant demostra realment la teva ignorància en el tema.
    I pel que fa a la defensa del seu interès, la tornes a pifiar.
    Domingo, a fet aportacions personal en molt esforç i dedicació personal per l’interès d’aprendre a tocar de més d’un centenar llarg de persones en aquest 13 anys que porta a la Colla Jove.
    Desitjo que la innocentada es torni realitat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta