20 de desembre del 2006

Lluesma se'n va, Franquet vol fer una candidatura i Faura es resisteix a marxar

En pocs dies de diferència, hem pogut escoltar un parell d'entrevistes radiofòniques als regidors tortosins Vicent Lluesma (UPE) i Antonio Faura (PP). Totes dues han estat al programa L'hora L, que condueix Sílvia Tejedor a Ràdio Ebre (Cadena Ser). A la primera entrevista, dilluns al migdia, Lluesma va confirmar la seua intenció de no encapçalar cap llista a les properes eleccions municipals a Tortosa. El veterà regidor, ara independent, pretèn deixar la política municipal després dels comicis del maig del 2007, encara que hi ha diferents fonts que no descarten la continuïtat d'Unió dels Pobles de l'Ebre (UPE) quan Lluesma haja deixat la primera línia. Un altre tema seria la possible unió d'UPE amb els Independents per l'Ebre (IPE) de Josep Maria Franquet, una opció que l'actual regidor d'Hisenda no acaba de veure del tot malament, encara que alguns membres del seu entorn més immediat tinguin una enemistat esportiva amb el mateix Lluesma. La realitat és que els dos grups independents, amb els vots del 2003, haurien pogut tenir no tres, sinó quatre regidors. Siga com siga, el que està clar és que Franquet vol fer llista, i que té "molt clar" amb qui ha de pactar després de les eleccions...
L'altra entrevista que hem escoltat, en aquest cas avui al migdia, és la de Faura, que diu que també se'n va, però només una mica. Literalment, el portaveu del PP ha afirmat que, si no pot tornar a ser el cap de llista del seu partit, se'n va cap a casa. La veritat és que el PP no ho pot tenir més fàcil, per aconseguir una renovació de la candidatura a Tortosa, encara que les males llengües asseguren que tenen molts problemes per trobar gent nova. Faura vol que li demanin que es quedi, però potser ha posat en safata que el convidin a marxar...

4 comentaris:

  1. Desbandada General!!!Tothom vol fugir!! Perque sirá????

    ResponElimina
  2. Ja era hora! Recordo una anécdota que ens va contar Josep Bayerri quan ell era a l'ajuntament ja fa una pila d'anys. Es veu que un tenia la paraula i parlava d'un futur molt llunyà. I deia alguna cosa com aquesta: "I dintre d'uns anys, quan natros ja no hi serem a l'ajuntament...". De sobte rectifica i tot mirant Lluesma diu: "... Bé, Vicent si que hi serà..." Penseu que Vicent Lluesma, si no ho tinc mal entés ja era regidor amb els ajuntaments predemocràtics... què ja es dir!!

    ResponElimina
  3. A mi l'actitud de Faura em recorda a l'actitud de salvapàtries de l'exjefe màxim del seu partit quan ahir va dir "Pido a España que no me pida volver".

    Quan els del PP se posen apocalíptics te fas un fart de riure.

    ResponElimina
  4. Les actuacions dels politics de partit son dures de digerir, pero quan entren en joc, personatjes com Franquet se m'atraganten.

    Este señor, amb dos carreres i un cap molt ben amoblat (diuen)te un sol objectiu: Ell mateix.

    Aixi hu demostra cada dia i així sha comportat sempre dins l'ajuntament

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta