29 de desembre del 2006

Maulets escenifica a Tortosa les «agressions» a les Terres de l'Ebre

Un grup d'activistes de Maulets van realitzar dimecres una acció reivindicativa al centre de Tortosa, per denunciar les diferents «agressions» que segons l'opinió de l'organització juvenil s'estan produint actualment a les Terres de l'Ebre. Els joves portaven panells amb els símbols de «jugadors de golf, centrals nuclears i cementiris nuclears, massificació eòlica, centrals tèrmiques, destrucció del territori i futur hipotecat». També portaven fardells, que simbolitzaven la «falta de futur» que tenen els joves de les Terres de l'Ebre, ja que «mentre els especuladors i polítics trinxen, malvenen i hipotequen el territori, molts joves han de marxar dels seus pobles.» Finalment, els joves portaven màscares de protecció «contra les partícules tòxiques que emeten centrals tèrmiques, centrals nuclears i abocadors». L'acció va començar al Palau Abària, seu de la delegació del govern a les Terres de l'Ebre, i va continuar pels carrers de la zona comercial de Tortosa, on els joves van repartir fulles informatives. Maulets prepara una altra acció a Tortosa coincidint amb la festivitat del dia de Reis.

El Punt (29-Desembre-2006)

3 comentaris:

  1. encara sort que hi ha joves que tenen clar què volen i lluiten!

    continueu així, més gent de la que penseu us dóna suport i segueix el que feu.

    ResponElimina
  2. En aquesta web podreu veure com serà l'entorn de molts pobles de la Terra Alta envoltats de aerogeneradors eòlics:
    http://perso.wanadoo.es/terralta/

    ResponElimina
  3. Tota la raó. Prou de destrossar les nostres terres de coses innecessàries per a que hi hagi gent que s'ompli les butxaques, més info:

    www.dasribera.ppcc.cat

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta