30 de desembre del 2006

Sabaté ofereix consensuar amb l'oposició la millora de les instal·lacions esportives de Tortosa

L'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté (PSC), va fer ahir una crida per consensuar «amb els grups del govern i els de l'oposició» la proposta de millora i ampliació de les instal·lacions esportives. Amb motiu d'una entrevista a Ràdio Ebre, Sabaté va recordar que només falten cinc mesos per a les eleccions municipals, i va advertir que «serà difícil aconseguir la col·laboració d'alguns grups municipals». Amb tot, Sabaté va insistir que durant el mes vinent farà una proposta definitiva a la resta de grups, que inclourà la construcció d'un camp de gespa artificial i una pista d'atletisme d'entrenament a l'actual camp de terra; un pàrquing subterrani a la zona de les actuals piscines; la reforma dels vestidors del camp de futbol i del pavelló poliesportiu, i unes noves piscines als terrenys de l'actual velòdrom. Així, l'ampliació de les instal·lacions esportives es completarà amb el centre de tecnificació de ciclisme de Vinallop, que tindrà un nou velòdrom i altres instal·lacions ciclistes. Sabaté també va confirmar que durant el gener començarà la rehabilitació de l'antic mercat del peix.

El Punt (30-Desembre-2006)

6 comentaris:

  1. És una innocentada? Aquest alcalde sempre deixa els deures per última hora, quan venen eleccions. Ara ofereix el consens que no ha estat capaç d'intentar en vuit anys.

    ResponElimina
  2. Aquest sinyor hauria d'apendre del sinyor Montilla que diu "fets, no paraules".

    ResponElimina
  3. Ja seria hora que es fiquessin a treballar de veritat. Això de les instal.lacions esportives sembla el conte de l'anfadós. A veure si d'una es comencen, i que sigui per a bé.

    ResponElimina
  4. Si resucités el Sr. Joaquím Bau i veigués les instal.lacions esportives construides als anys seixanta igual voldria tornar a ser alcalde de Tortosa... El temps passa però les instal.lacions romanen com a velles runes de la gestió municipal d'altres temps. Quina vergonya!!!!

    ResponElimina
  5. Però que no només parlin els polítics, que també parlin els clubs, tècnics, esportistes, treballadors etc... Ells coneixen millor que ningú les necessitats. Tots sabem que els recursos no són il·limitats, però les mancances tampoc! És hora de ficar-se el mono de fer feina!!!!
    Ah! I com podem canviar un velòdrom, una piscina de 50 metres i una de 25 metres coberta per una piscina de 25 metres i uns yacutsis? Piscina esportiva de 50 metres coberta ja!!!!

    ResponElimina
  6. Consensuar, a cinc mesos de les eleccions municipals??? Aixó demostra com a mínim tenir poca memoria...! Qué es el que vol consensuar ara el nostre alcalde?
    Que te por d'una moció de censura? No es preocupi; que encara hi ha gent prou elegant dintre del govern municipal , i no la propondrán si no la fá massa grossa..Anim que ja s'acaba....I no gasti massaaaaaaaaa!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta