30 de desembre del 2006

Després del «Carrilet», el Palau Abària

Les parets de la delegació del govern a les Terres de l'Ebre han estat objecte d'una sèrie de pintades, que fa dies que embruten la façana del Palau Abària que dóna a la plaça dels Dolors. Les obres de rehabilitació del Palau Abària van costar més de 3 milions d'euros i van acabar al febrer. La pintada està signada per la mateixa persona que va fer un grafit de grans dimensions a l'antiga locomotora del Carrilet.

El Punt (30-Desembre-2006)

Per saber més:
-Vandalisme contra l'antic "Carrilet" a Tortosa

6 comentaris:

  1. Fa falta policia de barri?

    ResponElimina
  2. Que m'en dieu del vandalisme nuclear i eòlic a les Terres de l'Ebre.Això sí que es embrutar de debó.

    ResponElimina
  3. Bé, espero que no ho facin servir molt d'argument per criticar als graffiters, sí, els que fan grafittis, que vulgueu o no és un art, perquè no sols l'art ha de ser mercaderia com ens volen fer creure.

    I el cementeri nuclear, el parc fotovoltaic de Flix, lo projecte de tèrmica de cicle combinat de Riba-roja, los parcs eòlics de la Terra Alta, com diu l'anònim, això si que embruta, a més de ser innecessari.

    ResponElimina
  4. Bueno i tu i jo usem internet que gasta llum i d'alguna manera l'hem de fer, si no t'agrada cap d'estes maneres (fotovoltàica, eòlica, mareomotriu...) que són respectuoses amb el medi prova de ficar una candela darrera de la pantalla a veure si et funciona!!! Ànims llibertari! Ah però no enmcenguis la casa que com els bombers vindran en cotxe de cavalls igual triguen una mica!!!

    ResponElimina
  5. YO ESTIC AMB TU ANÒNIM I SI TOT ES NECESARI(FOTOVOLTÀNICA, EÒLICA, MAREOMOTRIUS....) PERÒ, SENSE PASARSE PERQUE ESTAN CONTAMINANT MOLTIIIIIISSIM.

    ResponElimina
  6. JO CREC QUE FALTA MÉS POLICIA PERQUE HI HAN "COSES PITJORS" QUE SE ESTAN FENT I QUE NINGÚ LES ATURA.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta