7 de desembre del 2006

Saül Gordillo parla de la blocosfera ebrenca

El periodista Saül Gordillo és el responsable d'un bloc d'absoluta referència a la catosfera, tot i que en algunes ocasions també m'he trobat el seu nom en blocs importants de la blocosfera periodística hispana, com Periodistas 21. En Saül és blocaire des de l'any 2004, i les seues opinions, anàlisis de política catalana i referències sobre l'ebullició de la blocosfera són llegides cada dia per milers de persones, que el segueixen a través del servei de blocs de Vilaweb, en què el periodista nascut a Calella és un dels bloggers més actius. Aquesta mateixa tarda, Saül Gordillo parla de La Marfanta, però sobretot de la "trempera" de la blocosfera de les Terres de l'Ebre. També parla del fòrum de Blocaires Ebrencs i de la trobada de blocaires que estem organitzant pel proper 3 de febrer del 2007, a la nova biblioteca de Tortosa, i a la qual esteu tots convidats. De fet, Saül Gordillo és un dels ponents de primera divisió que ja ens han confirmat la seua assistència a la jornada. Esperem que l'entrada que ens ha fet avui al seu bloc servisca per donar a conèixer, també, la nostra blocosfera als molts ebrencs que viuen o estudien lluny de casa, però sobretot a la resta d'internautes dels Països Catalans.

3 comentaris:

  1. Ostres... això si que serà donar difusió a la Trobada!!! M'ha agradat sobretot això de la "trempera"... ara només faltarà que vingui la Mireia Galindo!!!
    http://mireiagalindo.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. Sempre la qualitat obre les fronteres.
    En este cas, el teu treball Gustau, i la necessitat dels ebrencs d'assabentar-nos i d'expressar-nos, ha arrodonit l'experiència.
    Tot un goig ser-hi present.
    Felicitats Gustau!
    Felicitats blocaires!
    Felicitats comentaristes!
    Així fem la societat plural.
    En lo dia a dia.

    ResponElimina
  3. Ei Daniel Gil, doncs no et dic que no, que jo per les Terres de l'Ebre m'ho vaig passar molt be fa temps

    La Mireia per les Terres de l'Ebre (1 de 2)

    La Mireia per les Terres de l'Ebre (2 de 2)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta